24 February, 2010

Olanlar

Hani bazen birini arayamazsın sonra da bi türlü elin telefona gitmez de araya uzun bi ara girer. Bu sefer blogum için de öyle oldu. Gecen hafta yazacaktım birşeyler, fırsat olmadı sonra da elim bi türlü klavyeye gitmedi, yazamadım.

2 haftadır haftasonu Adana’dan farklı arkadaslarım geldi onlarla vakit geçirdim bolbol, küçük planlar yaptık, evde oturup dedikodu yaptık bol bol.Beşiktaş-Galatasaray maçını izledik. Yemekler pişirdik, hatta ben pastalar da yaptım.. Onların da resmini koyayım buraya:) Tesadüfen aynı güne denk gelen iki dogumgunu için bu pastaları yaptım. Daha 40 fırın ekmek yemem lazım ama olsun yaptıkca biraz daha geliştireceğim sanırım kendimi..

Bu Cumartesi yine Devlet tiyatrosunun Kod Adı Kongo isimli oyununu izledim. Begenmiş olmakla birlikte gereğinden fazla uzatıldıgını düşünüyorum. Demokratik Kongo Cumhuriyetinin Avrupa Birliği’ne girmek için başvuru yaptıgı sırada bir Polis karakolunda yaşananları anlatıyor..

Şu anda uzun zamandır merak ettiğim Levhi Mahfuz’u okuyorum. Çok ilginç bir kitap. Ama henüz başlarında sayılırım, oldukça ağır oldugu için işe götüremiyorum, bakalım evde okuyarak ne kadar sürede bitirebileceğim..

5 comments:

  1. bol konulu bir post olmuş bu, ne okuyorum, ne yedim izledim konu başlıkları hep bir arada..soldaki pastayı sevdim bu arada canım bence gayet başarılı:)

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:42 PM

    amanin o balikli pasta nekadar güzel olmus, bence sen de artik olmussun, ne kirk firin ekmegi!...

    besiktas-gese macinda kimi tuttunuz bakalim? :)

    ReplyDelete
  3. Zeynepcim, öyle oldu gerçekten:) Beğenmene çok sevindim:)

    Rahsaann, canım benim yapiim sana da ikram ediim:) bu arada ben beşiktaşı tuttum ama aramızda gsliler de vardı:)

    ReplyDelete
  4. ahhh pastalar çok güzel görünüyor :) ben kremayı bile çırpamıyorum daha.

    ReplyDelete
  5. Sedefcim, çok teşekkürler:) Bi çırpmaya başlayınca devamı geliyo zaten:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...