26 November, 2011

Claire's ganimetlerim


Son dönemde hep Koza için bir şeyler aldım malum . Bir de geçende farkettim aylardır normal bir kıyafet almadıgımdan mağazalarda neler var haberim yok. Tek bildiğim LC Waikiki, H&M  vs nin hamile reyonları.. Umarım doğumdan sonra tez zamanda kilo verir, tekrar 38 bedenin içine sığabilirim, amin.

Bünye alışmış tabi arada kendine de birşeyler istiyor. Geçen hafta Claire's den bazı ojeler ve küpeler aldım. Hepsi de ufacık, ucuz şeyler ama buraya da ekleyeyim dedim. Öncelikle claires in ojelerine, minik lipsticklerine bayılıyorum söyleyemeden geçemiciim.. Ojelerin numaraları:  38, 55, 77, 43 fiyatı ise 2,99 TL. Benim tombik parmaklarımda ne de güzel durmuş:))

Küpeler ise ben 1 tanesini almıştım, kasada öğrendim ki pembe etiketli ürünlerin 3 adeti 10 TL imiş.. Yani 3 küpeyi 10 TL ye aldım çok da mutlu oldum:)) Ne kadar küçük şeylerle mutlu oluyorum dimi? İşte Kozacığıma aldıklarımdan sonra bana kalan ufacık bütçe ile yaptığım alışveriş:P

Eğer yolunuz düşerse ufak fiyatlara fazla parçalar alabilirsiniz. Keyifli alışverişler:)

2 comments:

  1. amannınnn 39 hafta bitiyoooo neredeyseeee :)) Heyecan yaptımmmmmmmmmmmm :)) canımmm doğru düzgün yorum bırakamasam da gönlüm sizinle bilesin :)Sağlıkla, kolaylıkla Koza'mızı kucağına alasın inş. öpüyorummm çokk

    Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ojiler tam rengim, süperler bence.

    ReplyDelete
  2. Cigdemciiimm, canim evet bitiyo, ben de heyecanla bekliyorum. cok tesekkur ederim. bakalim darisi kolay bir dogum olsun da onun yazisini yazayim;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...