30 November, 2011

39. Hafta


Sevgili blog, 39. haftamiz da bitti. Göbeğimin son durumu budur. Üzerindeki patikleri annem islemis. Ne kadar tatlilar dimi. Annem Adana`dan bi geldi zaten eşyaların çoğu kendisine degil torununa ait;) Masallah kizim sansli, herkes sağolsun bir sürü hediye göndermiş. Neyseki ben çok fazla birsey almamistim yine de dolaplari doldu. Umarim saglikli bir sekilde dogar da hepsini giydiririm.

Hergün update etmek istiyorum olanlari ama o kadar hizli akip geciyor ki zaman. Isyerindeyken daha planli programliydim ama evde oyle olamiyor malesef. Aksamlari kocacim isten geç geldigi icin gunluk planimiz ona gore yürüyor. (kendisi bu durumdan en cok mutlu olan kisi;-) Sabahlari gec uyaniyorum. Sonra sohbet-kahvalti, uzun bir yürüyüş derken öğlen oluyo zaten. Ögleden sonra da disarda isimiz varsa  onlari hallediyoruz ya da annemlerin yaptığı mükemmel yemekle, uzerine kahve fasli, geyik dedikodu... (ben hala kahve icemiyorum) Boyle aksam oluyo iste.

Bu arada 39. haftaya geldik bu dönemde en çok özlediğim sey kola oldu sanirim. (Hıı bir de bizim burda Kumrucu Şevki açıldı ama ben sadece peynir domatesli kumru yiyorum.. Gerçeğini ozledim.) Aslinda cok fazla bagımlılığım yok kola konusunda ama bazi yemeklerin yaninda canim  deli gibi istiyor. Bıktım diyebilecegim sey ise hergun yarim litre ictigim diyet sut. Sütü severdim aslinda ama onun da zorunlu olmasi beni biraz soğuttu. Neyse canim neticede bunlar küçük fedakarlıklar. Ee anne olmadim bile daha, bakalım doğduktan sonra daha neler yapmak zorunda kalacağız...

Yazıma burada son verirken son kilo durumumu açıklıyorum: +16 kilodayım..

7 comments:

  1. Nymcim, kilon da gayet normal göbek de harika. Kızın da kocaman olmuştur, artık son 10-15 gün yaşasın!!! Anneciğinin de ellerine sağlık, patikler çok güzel. Daha görmediğimiz kimbilir neler neler var... Koza sağlıkla güzelliklerin içine geliyor. Heyecanla bekliyorum :)

    ReplyDelete
  2. Denizcim, canım benim, gardrobundan fotoğraflar koyacağım:) Patikleri beğenmene sevindim. O kadar minik şeyler ki görünce heyecanlanıyorum kimbilir içinde o minik ayakları, bedeni görünce neler hissederim, çok çok teşekkürler:)

    ReplyDelete
  3. İsmi Koza mı olacak.Eğer öyle ise harika bayıldım gerçekten.
    Çok keyifli heyecanlar bunlar.Ben 3 çocuğa rağmen hala deli gibi özeniyor ve özlem duyuyorum hamilelik hallerine.
    Sağlıkla gelsin inşallah...

    ReplyDelete
  4. Yaruzecim, evet ismi Koza, beğenmene çok sevindim:) Senin de sabrına maşallah, 3 çocuktan sonra:) bakalım ben senin gibi olabilecek miyim:)

    ReplyDelete
  5. selam. blogunu yeni kesfettim. minik patikler cok seker, Cupcake gibi;)
    Koza ismi de cok hos.
    Cupcake tadinda bir gun diliyorum!
    http://gonchagoncha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. sağlıkla kavusun aynı seyı canımız cekıyor kı cola :)

    ReplyDelete
  7. Gonchacım, hoşgeldin, iyiki geldin, ben de senin blogunu keşfetmiş oldum:) Çok teşekkürler.. Sevgiler..

    Ceydacım sende mi:) Diyorum ki doğumdan sonra şöyle buzlu kocaman bardakta doya doya cola içeceğim:) Gerçi o zaman da emzirme muhabbeti var ama olsun 1 kereden bişey olmaz:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...