24 September, 2009

Tulin Sahin Yeni kitabi ve Banana Republic

Nedenini anlayamadigim sekilde Tulin Sahin'e karsi bi sempatim var, bana cok dogal ve sirin geliyor, diger mankenlerden de farkli:) Yeni bir kitabi cikmis ve bu kitap Banana Republic'te belirli bir miktarda alışveriş yaptığınızda HEDİYE olarak verilecekmis. Banana Republic'i vitrinden cok cok begenmeme ragmen hic iceri girmedim kendimi tutabilmek icin, cunku fiyatlari pahali geliyor bana.. O yuzden magazanin icine girip o esyalara daha da yaklasip duygusal olarak baglanmak istemedim:) Benim de Terkos pasajindan alinmis Banana Republic t-shirtlerim var:)



Herneyse, kitabin yanısıra Tulin Sahin'i Banana Republic mağazalarında gorebilecekmisiz. Saat 14-16 arası 3 Ekim Kanyon, 10 Ekim Bakırköy Capacity, 17 Ekim'de ise İzmir Agora mağazalarında.Yaninda ad InStyle dergisinin stil editorleri. Hep beraber stil tüyoları vereceklermis:) Buna katilacagimi da pek sanmiyorum ama. Belki sizlerin isine yarayabilir. Asagidaki sorulari dogru yanitlayan 3 kisi Banana Republic'ten hediyeler kazanacakmis:




Iste sorular:



1. BANANA REPUBLIC'in ofis hayatını sosyal hayat ile birleştiren, kaliteli kumaşlardan üretilmiş şık ve dikkat çekici alt markası hangisidir?
a. Monogram Koleksiyonu
b. Heritage Koleksiyonu
c. Chino Koleksiyonu
d. Polo Koleksiyonu



2. BANANA REPUBLIC'in erkek Polo t-shirtlerinde ne logosu bulunur?
a. Fil
b. Zürafa
c. Kaplumbağa
d. Kedi



3. 2009 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda mağaza vitrinleri ve mağaza içlerinde hangi konsept işlenmiştir?
a. Sinema
b. Müzik
c. Spor
d. Dans



4. BANANA REPUBLIC bayan ayakkabılarında, Amerikan bedeni olan 7,5 kaç numaraya denk gelir?
a. 37
b. 37,5
c. 38
d. 38,5



5. Erkek giyimde "Straight Fit" olarak bilinen chino pantolonun ismi nedir?
a. Gavin Chino
b. Easy Chino
c. Loose Chino
d. Authentic Chino




Soru numaralarıyla doğru şıkları, yaş, beden ve şehir bilgileriniz ile tuliss@tuliss.com adresine göndermeniz yeterli:)


Bol sans:)

5 comments:

  1. off markayı ilk defa duyuyorum ben :D fekat bugün sabah ( az önce ) cem davranla t. şahinin programını izledim biraz, tülin şahin neredeyse hiç konuşamıyordu :D açılır açılır :p

    ReplyDelete
  2. Defnecim aslında Türkiye'de yeni açıldı sayılır yani 2 sene falan oldu bildiğim kadarıyla:P Tabi aslında ihracat artanlarını sıkı takip ettiğimden benim yıllardır bildiğim bi marka:)) -etiketleri kesik ama olsun:P

    Bu arada Tülin Şahin'i hiç izleyemedim fırsatım olmadı. Aslında seviyorum ama öyle çok sıkı takip ederim şeklinde değil de diğerlerinden daha sempatik geliyor bana:)

    ReplyDelete
  3. haftaya da basın toplantısı var orada da olur belki :)

    ReplyDelete
  4. Tülin Şahin ile ilgili aynı fikirleri paylaşıyorum. Samimi geliyor. Sanki para kazanmaktan ziyade, bilgi paylaşmak için bu işlere girişiyormuş gibi geliyor. (Ayrıca tabi para kazanacak her emeğin bir karşılığı olmalı)
    Ama Ebru Şallı'nın yaptıkları çok sahte geliyor mesela!

    ReplyDelete
  5. Stil direktörü, evet olabilir:)

    Cosmagenda, iyiki yorum yazdın da, gördüm senin blogunu, çok da sevdim:) Birilerinin benim gibi düşünmesine sevindim:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...