25 April, 2008

Buyuk Bulusma

Sevgili gunluk,

23 Nisan'da neyseki tatildik.. Hafta ortasinda tatil olmak ne kadar guzel bir duygu:) Keske haftada 4 gun calissak:) Yetmiyor bana tatil. (gerci ben 6 gun calisiyorum, 5 gun de iyi olurdu bana) Bu arada da Esin ile bulusma isini ayarladik sonunda. Ben cumartesileri calisinca bi turlu gorusememistik. Bulusmayi ayarladik ayarlamasina ama ben dusunuyorum tabii, internetten konusmak yazismak kolay da bulusunca nolucak diye? Ama o kadar eglendim ki. Onun sayesinde surekli gordugum yerleri yeniden kesfettim. Bana rehberlik yapti.. Pasajlara, ara sokaklardaki bildigi yerlere goturdu. Bidir bidir o kadar cok konustuk ki, hatta bazi hayatindan bazi seyleri anlatirken (daha once blogundan okudugum icin) bilmek sanki onceden beri taniyormusum hissi verdi:) Hic beni sasirtmadi.. Tam tahmin ettigim gibi biri. Cok fazla Adana muhabbeti de yaptik:) Cok guldum, cok konustum, tabi bi de farketmeden o kadar cok yurumusuz ki, cok da yoruldum.. Degdi ama.. Tekrar gorusmek uzere ayrildik. Bilmem ne zaman olur ama neyseki buradan takip edebiliyoruz neler oluyor diye.. Yani hicbir amacim olmadan actigim blogumdan yeni bir insan tanimis oldum. Ne guzel bir kazanc:)

***


Bu arada son zamanlarda Teoman, 3 Hurel ve Ezginin Gunlugunun yeni albumlerini dinledim. (bu ucunun de gercek albumlerini cok severim ama baskalarinin sesinden sarkilarini dinlemek kulagima hic hos gelmedi) Birden moda oldu boyle. Ama ben galiba yeniliklere cok acik degilim. ( iclerinde 3 Hurel'in albumunde degisik yorum olan sarkilar var cunku onlarin albumleri ve kayitlari eskiydi, yeni muzik teknolojisiyle yapilmasi guzel olmus.) Teoman'in sarkilari ise mesela Sezen Aksu'nun soyledigi (Paramparca) bence bir felaket olmus ama Emre Aydin ve Candan Ercetin'in yorumlari dinleniyor. Ezginin Gunlugunde de Bulent Ortacgil'in (Teninle Konusmak) cok guzel olmasina ragmen Askin Nur Yengi (Ask Bitti) altyapisina ragmen vasat olmus..

Evet evet ben biraz tutucuyum bu konuda ayni sesten duymak istiyorum alistigim sarkilari sanirim.. Ama bu tezimi curutecek bir album var ki, Levent Yuksel'in Kadin sarkilari... Oyle cok sevmistim ki..(ben en iyisi onu bulup biraz dinleyeyim:))

Hoscakal gunluk...

5 comments:

  1. levent yuksel ne yapsa guzel oluyo sankı :P yorumlara tamemn katılıyorum. teomanınkıler fecı. ben emre aydın ve candanınkılerı de hıc begenmedım.

    ReplyDelete
  2. Sometimes your cards aint worth a dime, if you dont lay'em down...

    ReplyDelete
  3. Yasss, sen de aynı fikirdesin demek, ben de önyargılı oldugumu düsünüyordum:))

    Bedbirds, bu hangi şarkıdan??

    ReplyDelete
  4. Valla Nym'cigim ben de yoruldum o gun ama dusundum de fazla gezmedik aslinda, seni bilmem ama yaslanmisim galiba :) Memnun oldugumu tekrar belirteyim ve benim icin de onemli bir kazanc oldugunu soylemeden gecmeyeyim.

    ReplyDelete
  5. Esincim gec kaldım yorumunu yanıtlamakta:( giremedim bloguma. Yaa ben o gune sabahtan basladıgım icin yoruldum biraz, ama senin masallahın var:) Hıc sesini cıkarmadın:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...