29 April, 2008

Agla Gitar, Cal Gitar

Son gunlerde is yerinden is dısında internete girme fırsatım olmuyor dolayısıyla da bloguma pek vakit ayıramıyorum..



Bi de üzerimde bir yorgunluk bir tembellik var ki sormayın.. Sürekli mayısık bir haldeyim. (gerçi hiç biseyi aksatmıyorum, sporuma gidiyorum, mutfakta bi şeyler yapıyorum) ama niyeyse içimden sürekli battaniyenin altına girip tum gun comedy max ya da cnbc-e izlemek geçiyor ne yalan söyleyeyim:)


Nietzsche Agladıgında'yı yeni bitirdim (bu kitabı 5-6 yıldır okumak istiyordum yeni fırsatım oldu malesef. Coook begendim:))





Zeki Müren'in gelmiş geçmiş bütün albumlerini buldum. Kulagımda Omrum seni sevmekle nihayet bulacaktır.Türk sanat müzgini ne kadar özlemişim onu anladım. (Birkaç yıl TSM korosunda şarkı söyledigimi ve ud caldıgımı söylemiş miydim)








Gecen hafta Şıpsevdi ve Chuck&Larry'i izledim. Cok guldum, iyi vakit gecirmek icin ideal.


Adam Sandler'ı seviyorum ben yaa:)



Bu arada yeni kitabıma baslıcam simdi Siz Diyettesiniz. Belki ise yarar. Beni durdurur..Cunku bu kadar spor yapıyorum ve bu kadar yiyorum halterci gibi olmak istemiyoruum:((


Simdilik bu kadar, ben battaniyemin altına gidiyorum...

10 comments:

  1. 1)Kulaga hos gelen her tur muzigi dinlerim diyen insanlari anlayamiyorum.
    2)D-Smart Digiturk ten daha iyidir.
    3)Peki Nietzche Agladiginda sen ne yapiyordun?
    4)Acik havada spora evet.

    ReplyDelete
  2. Bedbird,

    1)En kisa zamanda kulaga hos gelen her tur muzigi dinlerim diyen insanlari anlama kursuna gitmelisin. (Kayitlar devam ediyor.) Bu arada ben de senle ayni fikirdeyim.
    2)Asla katilmiyorum. Konuyu bilahare tartisiriz..
    3)Kitabin son sayfasina geldigim icin seviniyordum:)
    4)Her ortamda spora 'Evet'

    Sevgiler:)

    ReplyDelete
  3. durun bir dakika!!

    Burada beni ilgilendiren bir konu var. "Kulaga hos gelen muzik"le anlatilmak istenen, bence kaliteli muziktir. Gencligimde "metalciyim, asiyim, baska muzik dinlemem, dinleyeni sevmem" seklinde dolasmis olsam da su an TSM, blues, zayiflamak icin latin dans yarismalarina katilacak seviyeye gelmeme yardimci olan latin muzigi de dinliyorum. Bence anlasilmayacak bir sey yok efendim. Bir yandan da Metallica konserinde boynumuz tutulmasin diye headbang calismalari da devam ediyor.

    ayrica nym, bilseydim koroda gorev aldigini, soyletirdim birkac sarki :) Ben de lisede korodaydim, hoca kulagimin iyi oldugunu soylemisti ama sesim icin bir yorum yapmadi :)

    ReplyDelete
  4. Esin, galiba zaman gectikce bir cok konuda oldugu gibi bu konuda da daha anlayisli ve demokratik oluyor insan:) Bu arada ben de senin dans ettigini bilmiyordum.. Ben de universitedeyken bi ara salsa yapmistim ve hala latin muzigi duyunca icim kipir kipir oluyo kalkip oynayasim geliyo:)

    ReplyDelete
  5. Dans ediyorum derken, o kendi capimda dans, kimse gormuyor ;) seinfeld'deki elaine gibi dans ediyorum :)

    ReplyDelete
  6. Esin,senin bu yazdiklarindan "her kaliteli muzik,kulaga hos gelir" i mi anlamamiz gerekiyor.Eger oyleyse ben buna da katilmiyorum.Insanlar her turlu muzigi dinlemeli ama bir insan her turlu muzigi dinlememeli :)Insanlar bu dusuncede oldugu surece,muzik denilen ve bence hayatta dogal ihtiyaclarimiz kadar gerekli olan bu sey gun gectikce daha da cok ticari bir arac olarak kullanilacak ve muzige esas kaliteyi veren duygularda ortadan kalkacak.

    Guzel insan NYM,zaman insani anlayisli yapiyor haklisin...

    ReplyDelete
  7. nymmm, bızde gecenlerde babama aldık zekı murenın trtdekı albumlerını. gercı arabada sabah sabah bıraz bayıltıcı olabılıyor ama cıdden cok guzeller..

    bu arada ben ud calanlara hep ozenmısımdır:) ud calan ınsanlar kıbar olur erkekse beyfendı kadınsa hanfendıdır, ınce ınsanlardır naıftırler..

    ReplyDelete
  8. bende yazamadan duramadım..:)
    1)pop şarkılarının bazıları kulağa hoş geliyor ama birinin cd sini alıpta dinlemem..tsm de kulağa hoş geliyor ama Nilüferin konserinden Emreyle 2. yarı çıkmışlığımız çoktur..haa kötümü çalıyorlar bazan evet :)
    2)D-smartla Digiturk ü Toplasan anca 1 tane smart türk yapsalar o da ehh idare eder olur..al birini vur ötekine..
    3)Nietzche beni aşan bir konu..
    4)Her alanda spora evette gıda mühendisliğinin önündeki maçlara kesinlikle evet halı sahada 2 saat oynamaya dünden evet öğlen sıcağında hemde :))

    ReplyDelete
  9. Yass, her zaman dinlenmiyor ama dimi:) Hele de sabahları. Dinlemek için o havada olmak lazım. İşte herşeyin ortamı var.Mesela bence rakı sofrasında yabancı müzik dinlenmez:)) Ayrıca tesekkur ederim üzerime alındım...(işallah öyleyimdirr.)

    Ozan, durmayıp iyi etmişsin özlemiştik senii.. Bu arada biz kötü calmıyorduk şarkılar agırdı, saptırmayalım lütfen:))

    ReplyDelete
  10. Anonymous1:18 PM

    selam ben senay, gercekten super bir site, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...