16 February, 2008

Nothing's gonna change my world




Baktım da yine günler gecmiş. Ben bu süreçte işimle ilgili sıkıcı ayrıntılarla bir de griple ugraştım.. Hasta yatagımdan kalkınca da uzun süredir özlemiş oldugum kebabı yemeye gittim:) Aslında Adana Kebap'ı yerinde yemek lazım kanaatindeyim ama Yüzevler 'in İstanbuldaki şubesi bu konuda çok iyi. O kadar özlemişim ki, masada oturdugum sürede agzım boş kalmadı. Mezeler, lahmacun, pide ve sonunda kebap-şalgam..En son soda içip öyle kalkabildim ancak:)





Geçen Hafta Broken Flowers'ı izledim. Tam bir hayal kırıklıgıydı bence. Biraz fazla beklentim vardı herhalde filmden.Bill Murray'a isimsiz bir mektup geliyor ve 19 yaşında oglu oldugunu ögreniyor. 20 yıl önceki sevgililerini dolaşıp hangisinin oglu oldugunu anlamaya çalışıyor. Ama film elinde pembe çiçeklerle dolaşan, boş boş bakan bir adamın anlamsız günlerinden başka birşey göremiyoruz filmde. Güzel olan tek yanı yardımsever kapı komşusu ve onun çektigi cdlerden duydugumuz müziklerdi:)




İzlenmeyi bekleyen çok fazla filmim var, sırayla başlamaya gidiyorum ben. Şimdilik bu kadar. Ben de buralardayım unutmayın diye bi şeyler yazayım dedim. Hoşçakalın:)


** Sabahtan beri kar yagıyor burada ve ben bu konuda Adanalı olmamadan kaynaklanan bir özlemle (görgüsüzlükle) pencerenin başından ayrılamıyorum..

10 comments:

  1. Adana Kebap yemişsin ama resimler peynirli pide :)

    ReplyDelete
  2. Peynirli pideeee!! Malesef Istanbul'da pide-lahmacun ici hazirlayip firina goturmek gibi bir gelenek yok. Adana'da hem guvenebiliyorsun calinmayacagina hem de kendi yaptigin temiz pideleri yiyorsun. Olsa da yesek!

    ReplyDelete
  3. Bedbird, peynirli pide de yedim:)

    Esin, valla yaa bende evde yapilmis olanini cok ozledim. Gecenlerde bizim oradaki firina soracaktim pisiriyorlar mi diye ama tek ekmek sattigindan soramadim adamlar bana garip garip bakacaklar diye:)Evdeki firinda kendi kendime cozum bulmaya calisiyorum..

    ReplyDelete
  4. :) pide iyidir.. kar konusuda askerdeyken bende o görgüsüzlüğü yapmıştım ki ben görgüsüzlük değil hayranlık diyorum çok kar görenler anlamazlar.. neyse kar mıntıkası yaparken en çok ben eğleniyordum o bakımdan benim yerimede izle o muhteşem manzarıyı Nilüfer :)..

    ReplyDelete
  5. Çok tatlısın! Yazdığın notla güldürdün beni :). Ben İç Anadolu çocuğuyum ama kar lapa lapa yağıyorsa eğer hala mest eder beni :). Tabii ben de pencerenin önünde sıcak çikolata içiyorsam bu arada, değmeyin keyfime.
    Sevgilerimle.

    ReplyDelete
  6. Oziii, keşke sende burada olsaydın kardan adam yapardık seni:))

    Defne saol:) Valla ben de küçükken Ankaraya çok giderdim orada özlemimi giderirdim. Şimdi kendi evimden izledim manzarayı. Ne kadar rezillik olsa da ben gayet memnundum hayatımdan:P

    ReplyDelete
  7. Göztepedeki subesi bana daha yakın oldugu için tercih ediyoruz.Girişi çok zor olmasına ragmen o leziz tadlar için mutlaka ugrarız.Belki birgun karsılasırız:)

    ReplyDelete
  8. Nino, umarım bi gün karşılaşırız:))

    ReplyDelete
  9. Anonymous5:38 AM

    Ankara'da yaşayan bir Adana'lı olarak uzun zamandır da Adana'ya gitmediğim için kebap deyince canım çekti.Maalesef bence kebabı Adana dışında yemenin hiç lezzeti olmuyor.Adana'yı da özledim şimdi...

    Büşra & Ada
    www.tontisada.blogcu.com

    ReplyDelete
  10. Busra&Ada, hosgeldin:) Bende senin gibi israrla Adana disinda yemiyordum kebap, ama o kadar duskun olunca hadi Adanali menseeli diye dusunup yedik ve pisman olmadik ama haklisin oradaki gibi lezzeti olmuyor:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...