22 April, 2012

Annelik Sanatı Dergisi


Annelik sanatı diye bir dergi var, birkaç ay önce Hürriyet Pazar ekinde okumuş ve ücretsiz deneme için web sitesindeki formu doldurmuştum. Unuttum gitti ama bugün kargo ile dergi geldi bana. İlk 3 ay ücretsiz, sadece kargo bedeli olan 2,5 TL yi ödedim.


İlgimi çeken bazı sayfaların fotoğrafını çektim, üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.


Mobil cüce yazısı çocuğuna yürüteç almış bir annenin deneyimini anlatıyor. Gayet olumlu bir deneyim, ben hala emin değilim yürüteç alıp almamakta, zaman gösterecek.



Bizim kız pek parmak emmiyor, genelde elini emiyor:) Naapsın çocuk, dişi çıkacak.


 Bir de kız annesi olmak yazısı dikkatimi çekti.

2 ay daha gelecek aslında onlara da bakıp değerlendirmek gerekir ama daha farklı anne-bebek dergileri görmüştüm ve bana daha dolu, daha fazla yazı var gibi gelmişti. İyice bakmak lazım tabi:)

Eğer siz de ücretsiz deneme üyeliği isterseniz, web sitesindeki formu doldurabilirsiniz.



2 comments:

  1. Dergi benim işime yaramaz artık:))
    Şöyle bir baktım seçtiklerinize paylaşayım dedim; yürüteç biz hiç kullanmadık. Bana hep saçma geldi ve doktorlar da bacakları için iyi olmadığını söylediklerinde tamamen çıkarmıştım kafamdan.
    Oğlanların ikisi de emzik istemedi ama ufak oğlum parmak emdi, onu da ben istemedim:)Bırakması gerçekten zor oluyor. 4-5 yaşı buluyor.
    İki veledi de kendisi büyütmüş biri olarak diyebilirim ki, en önemlisi bebişinizle çok zaman geçirin ve onu çok iyi tanıyın. Her bebeğin isteği, ihtiyacı farklı olabiliyor. Ne kadar tanırsanız bu ihtiyaçları anlamanız ve cevap vermeniz kolay olur.
    Bilmişlik olarak değerlendirmeyin sakın, yanlış anlaşılmak istemem...

    ReplyDelete
  2. Semi, yorumun icin cok tesekkur ederim;-) Bilmislik ne demek?Tecrubeli annelerden ogrenecegim cok sey var. Ben de elimden geldigince fazla vakit gecirmeye calisiyorum.. Ozellikle de ise baslamama az kalan su gunlerde:-( Her cocugun farkli kullanim kilavuzu var, ben de benimkinin ihtiyaclarini annesi olarak anlayip, karsilayabilirsem ne mutlu bana;-) Sevgiler..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...