19 December, 2011

İyiki almışım


Unnado` da kampanya oldugunda nasilsa kargo da bedava diye denemek icin almistim bu ürünü. Bu kadar isime yarayacagini nereden bilebilirdim. Koza nin beslenme saatlerini bu bileklik olmasa nasil bir yontemle tutardim bilemiyorum. Insanin kafasinda o kadar cok sey oluyor ve bebek o kadar sık emiyor ki artık saat kavramınız kalmıyor. Ben kampanya ile 12 TL ye almistim, kendi sitesinde de satılıyor, 19.90 TL. Anne olacaklara tavsiye ederim.

Ben genel olarak düzgün, planlı  bir alışveriş yapmışım, şimdilik boşa giden pek birşey yok. Bazen gelen ekstra hediyeler var, onların da ihtiyacım olmayanlarını değişim kartı ile değiştirdim. İyiki almışım dediklerim arasında bir de Chicco'nun yeni doğan tulumları var. Onun dışında diğer markaların 0-3 ay ürünleri kızımda korkuluk gibi duruyor. Tulumları kirlenince hastanenin verdiği tulumlar da üstüne tam olduğu için onları da kullanıyoruz, hemen büyür diye ekstra bişey almak istemiyorum. Ama bundan sonra Mothercare'ın indirim dönemini takip etmek şart oldu:))

3 comments:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş, "iyi ki almışım" bir seriye dönüşsün lütfen:) Biz hamileler için çok faydalı olacaktır eminim:) Taze anne ve bebeğine sevgiler..

    ReplyDelete
  2. Mothercare'in sezon sonu ürünlerini satan Demstock'u tavsiye ederim aynı şeyler yarı fiyatına hatta daha ucuz..Daha çok badiler filan var gerçi ama en çok kullanılan da onlar zaten..

    ReplyDelete
  3. Anne adayi, zaman bulursam daha yazacaklarim var insallah;-)

    Haydins, sagol tavsiyen icin, hic bilmiyordum, hemen bakinacagim bana yakin nerede var diye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...