29 December, 2011

Eski yıl sona eriyor

Yepyeni yıl geliyor. 2011 in son günlerini Koza'yı emzirme, koklama, altını değiştirme, gazını çıkarma, uyutma, uyurken onu izleme ve aynı şeyleri tekrar etme şeklinde geçiyor.. Böyle bir sevgi yok dünyada.. Bana evden çıkamamanın verdiği hapishane hissini, ev soğuk mu, kız üşüyor mu, aman hasta olmasın vs diye paranoyaklaşan kocamı, evin kalabalıklığından bazen nefes alamama halimi, başka ıvır zıvır bütün dertlerimi unutturuyor..

İyiki geldin minik kızım.. 2012 de de büyüyüşüne tanık olacağım, seninle birlikte anne kimliği altında yeni tecrübeler kazanacağım için çok mutluyum..

Gönlüm neler neler yazmak istiyor buraya ama Koza'nın uyuduğu dakikaları maksimum değerlendirmek için kalan diğer işlerimin başına dönmem gerekiyor.

Herkese mutlu seneler:))

4 comments:

  1. seni okudukça bebikime bi an önce kavuşayım istiyorum.lütfen herkes anne olmanın güzelliğinin hamilelikten çok çok çok daha fazla olduğunu söylesin.yoksa bunalıma gireceğim ben :))

    ReplyDelete
  2. Bir guzel cift, aslinda hamileligin de kendince daha guzel olan taraflari vardi, mesela postta yazmiyor ama 20 gundur uykusuzum:'( Ama cok daha net birsey var ki herseye deger. Insallah sen de en kisa zamanda dogum yapacaksin ve bebeginin yuzunu gorunce ne dedigimi anlayacaksin ;-)

    ReplyDelete
  3. Mutlu yıllar size :)

    ReplyDelete
  4. yaaa aokudukca ozenıyorum ben de ıstıyorum ama umudumun son anda kırılması ıle bence hayaller bana baya bır uzak :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...