13 September, 2011

Burçlar ve taşlar


Annem ara sıra değişik şeylere sarar, klasik işte feng-shui ler, rüya yorumları, taşlar vs vsi okur da durur. Geçenlerde de burçların taşlarını okurken beni aradı telefonda bana burcumun taşlarını okudu.. Hıı yaa tamam hı hı şeklinde cevaplar vererek dinledim. Ama canım annem bana aldıramayınca kendisi buraya geldiğinde gezerken birlikte bulup aldık akik taşlı bileklikler.. Anne ve bebeği korurmuş, tene hep değmesi gerekirmiş.. Canım annem yaa kendisi inandığı için ben de aldığımızdan beri kolumdan çıkarmıyordum. Gerçi bu yazıyı yazmadan bir gün önce kahverengi olanı elimde paat diye koparak döküldü gitti.. (Ben bir anlam yüklemiyorum tabi:P) Bilekliği aldığımız yerdeki kadın bana Malahit taşı bir kolye ucu hediye etti ve sadece doğum sırasında yanında bulunsun öncesinde takma dedi..

Farklı farklı sitelerde farklı anlamlar görünüyor ya da farklı burçların farklı taşları var, inanmak lazım tabii. Benim bu tip inançlarım çok kuvvetli değil, siz ne düşünüyorsunuz??

2 comments:

  1. Ben inanıyorum taşların gücüne, ama bugüne kadar ilgilenip satın almadım çünkü gerçeği mi sahtesi mi olduğunu anlamadan o kadar ödeme yapmak içimden gelmiyor açıkçası..
    Ama annen diyorsa bir bildiği vardır, anneler hep hisseder ve ben islerine çok güvenirim annemin:))

    ReplyDelete
  2. Esra, ben de anneme güvenerek aldım işte:) batıl inanç, bizi asıl annelerimizin duaları koruyor nazardan:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...