10 July, 2011

Uzun süre sonra Yeni post :)


En son yazdığım tarihe baktım, sonra yazmadığım bu süreç içinde hayatımda neler oldu diye düşündüm, neden yazmadığımı düşündüm.. önemlilerden birkaç tanesini buraya not edeyim sonra da kaldığım yerden devam edeyim istedim: Esra ve İpek geçenlerde yazdıkları yazılarında bloga ara vermek konusunda benim şu anda söylyeceğim şeyler, söylemişlerdi.. İnsan bi bıraktı mı, iyice bırakıyor, ama neyseki uzun zaman geçse de geri döndüm :) Bahanelerimden bir diğeri de evdeki teknolojik sistemlerdeki problemler (internet bağlantısı, bir süre blogların açılamaması, açılmayan web siteleri yüzünden benim bilgisayarı kırma isteğim, sevgili kocamın ev bilgisayarındaki teknik sorunları çok fazla sallamaması, benim zaten anlamıyor olmam, işyerindeki yoğun çalışma nedeniyle evde internette mümkün olduğunca az vakit geçirme isteği gibi nedenleri sayabiliriz:) Ama bugün facebookta Imge ve Ata'nın neden blog yazmıyor sorusuna da bu postla cevap vereyim istedim.

Bu süreçte zaten bir süredir Kanada'da olan kız kardeşim, düğün maksadıyla Türkiye'ye döndü, evlendi ve Amerika'ya yerleşti.(benim için çok zor oldu)  İş yerinde oldukça yoğun günler geçirdim.. Perküsyon dersleri aldım (yaz ayında mola verdik ama baharda geri dönme planım var:P) Çok yoruldum, kırıldım, bir sürü şeye küstüm, hiç haketmediğimi düşündüğüm şeyler yaşadım ama hayat işte bir şekilde unutturuyor, zaman bir şekilde atlatmana yardımcı oluyor, ya da hafifletiyor diyelim.. Bu süreçte de ne kadar güzel bir şeyler yapsam da bi şekilde yazmak istemedim..Bir sürü kitap okudum, film izledim, yeni şeyler yedim, yeni yerler gezdim. Bu arada işte en güzel  haberim .. Bir kız bebek bekliyorum blog, ilişkimizin 10. yılına girerken ailemize 3. bir birey daha katılacak.. Birazcık da dönme isteğim bundan... İstedim ki, iş, güç, maddi, manevi koşuşturmanın içinde bu süreçte neler yaşadığımı buraya da yazayım, ilerde dönüp de beynimi hatırlamak için pek zorlamayayım..

İşte kısaca böyle, bundan sonra biraz da hamilelik yazılarıyla da olsa burada olacağım galiba:) Gerçi ben 19. haftada olmama rağmen halen hamile gibi olmasam da (hem dış görünüş hem de ruh hali olarak ) İleriki haftalarda olacak değişimleri hep birlikte göreceğiz..

 

14 comments:

  1. Anonymous5:09 AM

    hoşgeldin ve de tebrikler

    ReplyDelete
  2. Çok mutlu,umutlu bir haber bu.
    Hayırlı olsun :)
    Yeniden burada olmana da sevindim. ;)

    ReplyDelete
  3. Bir kez de buradan tebrikler..:) Bence de bu süreci en azından kendin için yazmalısın derim. Hem ileride anne-kız okursunuz yazdıklarını, süper değil mi..:)Muhteşem bir hamilelik ve doğum süreci geçirmen dileğiyle..Sevgiler..

    ReplyDelete
  4. Esinti, teşekkür ederim:)

    Pınar, çok teşekkür ederim, geç de olsa ben de sevindim döndüğüme:)

    İmge, bir kez daha teşekkürler:)Ben de öyle düşündüm, zaman o kadar çabuk geçiyor ki, senin kadar detaylı yazamıyor olsam da bu süreçte şuraya birkaç nokta da olsa bırakırım:))

    ReplyDelete
  5. Anonymous4:44 AM

    Ne iyi ettin de döndün! Çok da güzel bir haberle hem de... Hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak, kızınız da sağlıkla gelsin dilerim. Öperim ikinizi de :).

    ReplyDelete
  6. Tebrik ederim ,bana bir arkadaş daha varmış :))

    ReplyDelete
  7. ben de geçen gün demiştim ki kendi kendime: nymphea acaba yazmıyor mu yoksa güncellemelerini mi göremiyorum? :) iyi olmuş dönmen valla, okuruz biz de :) bebeğin sağlıkla büyüsün :)

    ReplyDelete
  8. Merhaba, iki türlü tebrik ederim. Biri bebek biri de düğün için.. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Allah bebeğinizi.. Sevgiler:)

    ReplyDelete
  9. Defnecim ben de çok özlemiştim buraları, iyi oldu:) Çok teşekkür ederim:)

    Haydins, ciddi misin? E süper bir haber, sana da hayırlı ugurlu olsun:P Blogunu okuyordum ama hiç dikkat etmedim şimdi gördüm bu haberi:)Ooo o zaman konuşacak çok şeyimiz var:)

    Defne, evet çok uzun oldu, ama artık ihmalkarlığa son:) Daha sık burada olurum, teşekkürler:)


    Deli Anne, çok çok teşekkürler:) Amiin.

    ReplyDelete
  10. Ben de buradan tebrik edeyim :) Özletme kendini, sık yaz ;)

    ReplyDelete
  11. Aaa ne harika bir haber buuu!!! Tebrik ederim nymciğim, harika bir anne olacağına inanıyorum. Yolu da yarılamışsın :D 20 hafta sonra minik bir nym doğacak :) Tekrar tebrikler!

    ReplyDelete
  12. Ata çok teşekkür ederim:) buraları çok özledim:) Bu arada geçenlerde bir gün seni Taksimde gördüm, yanına gelip kendimi tanıtacaktım ama fırsat olmadı, başka bir zaman artık:)

    Denizcim, çok çok teşekkürler.. Senin gibi deneyimli ve yürekli bir anneye soracağım çok şey olacak sanırsam:) öpüyorum..

    ReplyDelete
  13. Keşke gelseydin :) Neyse artık ben hala hep beraber bir gün buluşacağımız inancını koruyorum İmge ile beraber :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...