08 August, 2009

İndirim



Son zamanlarda para harcamamaya kesin kararlıydım. (daha önce yazdıgım sebeplerden) Ama birkaç şey aldım ki (bu karardan önce:P) Çok karlı alışverişler oldugunu düşündüm. Buraya da koymadan edemedim.. Bu elbiseyi Mango'dan 44.95 tl 'ye aldım. Son zamanlarda o kadar çok düğüne gittik ki, hepsinde de aynı elbiseyi giymek istemedim tabi. Bu fiyata görünce dayanamayıp aldım.. (bu arada its139 dan esinlenip elbisemi astım ve çektim. Eger hiç bakmadıysanız bence bi zaman ayırın-çok güzel bir blog)




Bu foto da Mangonun kendi sayfasından alıntı. Benim üstümde bu kadar güzel durmadı, sahtesiyle idare ediverin:)

5 comments:

  1. çokkk güselllll bir elbise bu.. Mor ve tonlarını çok sevdiğim için rengi de ayrı bir güsell;) ve fiyatı da çok iyiymiş yalnız boyu çok mu kısa? yani rahat kullanabildin mi?

    ReplyDelete
  2. OooOOooo süper :) Ben de denemiştim bu elbiseyi. Rengi de süper kendisi de. sana da çok yakışmışır, en az Mangonun sayfasındaki kız kada yakışmıştır. Çok güzel, güle güle giy. O kadar beğendin sen niye almadın diyeceksin. Gençler giysin bu mini elbiseyi dedim, yoksa aklım kalmıştı :)

    ReplyDelete
  3. Çiğdemcim teşekkürler:P Ben de severek giydim. Bu arada benim boyum bu ablanınki kadar uzun olmadıgından o kadar da kısa olmadı elbise:) Çok rahatsız etmedi yani:P

    Denizcim çok sağol:)Ama bence sana da yakışmıştır.. Hem bu ne acele?Gençler sınıfından hemen kendini çekmişsin:)

    ReplyDelete
  4. Ben gordum muthis olmustu...Eee..kardesim cok guzel ztn...

    ReplyDelete
  5. T abicim cok tesekkur ederim:)) o senin guzelligin:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...