12 April, 2009

Yazasım yok blog


İki haftadır evimi özledim. Sürekli dışarılardayım, Adanadan gelenler, onlarla yapılan geziler, yemeler içmeler, yorulmalar. Sonra bir de hastane maceralarım oldu. Boynumda fıtık çıktı. Gerçi çoktan tahmin ediyordum sık sık Asaf Savaş Akat gibi dolaşıyordum. Nitekim fizik tedavi gerekiyormuş, ancak özel hastane doktorlarının saglıgı sektör şeklinde düşünmeleri canımı sıkıyor, o yüzden Adanada danıştıktan sonra tedaviye başlayacagım. Hıı bi de artık kambur durmuyorum beni en çok sevindiren şey o oldu. Sırtım için korse kullanıyorum ve kendimi manken gibi hissediyorum:)

Geçen hafta Kenter tiyatrosunda Cimri'yi izledik, çok çok begendim, Demet Evgar'a olan hayranlıgım bir kat daha arttı..


Adanadan gelen bir arkadaşım bana Waffle makinesi getirmiş hem çok sevindim hem de çok üzüldüm, çünkü benim gibi bir waffle canavarı için bol kalori demek bu:(

Gazetede okudugum bir röportajda, kim oldugunu hatırlamdıgım birisi zayıflamak için hayatından çok sevdiği şekeri çıkardıgını ve bunu da hipnoz yoluyla yaptıgını söylemişti, acaba ben de mi öyle bişey yapsam. Duramıyorum çünkü ve yaptıgım spor zamanla yetersiz kalıyor.


Evimin dibindeki Peacocks&Claires kapanmış. Görünce çok üzüldüm:( Çok kaliteli, çok uygun ve çok sık uğradıgım yerlerdi..

Benden bu kadar.. Yaşıyorum işte:)

5 comments:

  1. Geçmiş olsun Nymcim. Güvendiğin yer en iyisidir. Ancak tedavi ya da önerileri uygulamak için çok da geç kalmadan hemen Adana yapıp geliver :) Korse takınca öyle hissetmene gerek yoktu, sen zaten manken gibisin zerafet açısından.. Bir de o Nilüfer'in sen olduğunu anlamadım, bir Nilüfer sipariş etmiş, sen de yemişsin sandım, ne kadar safmışım :)

    ReplyDelete
  2. Geçmiş olsun,
    Umarım en kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşursun.
    Adana'dan selamlar

    ReplyDelete
  3. çiğdemm12:43 AM

    çok çok geçmiş olsun. eminim çok zorluyordur bütün gün bilgisayar önünde oturunca :( aman acil tedaviye başla çok önemli hızlı olmak böyle durumlarda..Bende de bel ve sırt deformasyonu başlamış, fıtık başlangıcı yani :(oturuş ve duruş bozukluğu 1. nedenn, spor yapmamak ise büyük neden.. bana bolero gibi bir şey verdi doktor düzgün - dik - durayım diye.. seninki nassıl oluyo acep sorabilir miyim ?? bir de mezoterapiye başladık ii geldi bilgin olsun .. burada uzadı konu olmazsa mailleşelim yahu :)

    özletteme kendini bu aralar çookkkk az okuyabiliyoruzz seni ama :(

    ReplyDelete
  4. Denizcim çok haklısın, aslında genel olarak çok fazla önemsemem ama bu sefer biraz daha acele edicem:)Çok teşekkür ederim ayrıca manken benzetmene ama bir çok kızda olan kamburluk bende de var. Ortaokul çağlarında, göğüsler çıkmaya başlayınca onları saklamak için eğile eğile eğirildi vücudum ama artık çok kararlıyım düzeltmek için:P Canım bu arada saf değilsin, çok tatlısın:)

    ReplyDelete
  5. Kağıttan Gemiler,hoşgeldin öncelikle:) Bir hemşerimle karşılaşmak çok iyi geldi:)Teşekkür ederim iyi dileklerin için:)

    Çiğdeeemmm, nerdesin sen? Tamam ben de çok sık yazmıyorum ama ara sıra ses ver:)Canım herhalde bizim gibi çalışanlarda var bu ağrılar.Benim korsem de bolero gibi bişey (ben hiç böyle düşünmemiştim, güzel bir benzetme:P) En kısa zamanda kendimi toparlayıp daha fazla yazacağım merak etme:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...