18 November, 2008

Kitap Fuarı



İş çıkışı bir akşam kitap fuarına gitme şansım oldu.. Daha önce öğrenciyken, İstanbula gezmeye geldigimde karşıdan upuuzun bir yolculuktan sonra gelmiştim ve çok daha fazla tatmin olmuştum. O zaman çok kalabalıktı. Sanki daha güzel aktiviteler vardı.(Ya da sevdiğim yazarların imza gününe vs denk gelmiştim) Bu sefer bomboş bir fuarla karşılaştım.Belki de ben ters bir günde gittim. İndirimli kitap almak güzeldi tabii ama internetten aldığım fiyatlarla aynı gibiydi. Yine de duramadım, istediğim birkaç kitabı aldım.. Henüz hiçbirine başlamadım, hala Divan'ı okuyorum..


Gezi kitabına ve İş bankası yayınlarının Hamur işleri'ne bakıp postit yapıştırıp duruyorum.. En kısa zamanda gezilere başlamak ve kurabiyeleri denemek istiyorum:)

8 comments:

  1. Nilufer'cigim gezi kitabini tavsiye ediyor musun? Guzele benziyor. Ben kitap fuari beylikduzune tasindigindan beri 1 kere gittim. Taksim'de sahaflari ve %20 indirimle kitap satan kitapcilari bulunca, lisedeki ilgim kalmadi fuara. Bir kitap parasina yol parasi vermistim, belediyenin fuara kaldirdigi otobuse, o zaman sogudum :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:32 PM

    1984 iyidir, gerisini de bilmiyorum zaten :)

    ReplyDelete
  3. fazla indirim olmamasına üzüldüm :( ben hep gitmek istedim ama şimdiye kadar gidemedim hiç kitap fuarına.. gidemedim diye üzülmeyeyim mi o zaman ;) kitap almak gibisi yok! güle güle oku nymphea ;)

    ReplyDelete
  4. Anonymous3:51 AM

    Divan hala rafta beni bekliyor ama içimden onu okumak gelmiyor neden bilmiyorum.

    Diğer kitaplara içim gitti bayılırım kitap fuarlarına :)

    ReplyDelete
  5. Esin, bende inceledim gayet guzel bir kitap. Icinde bolge bolge her sehri, gezilecek yerleri, yemek yenecek yerleri, muzelerin acik oldugu gunler vs vs bir cok ayrinti var.Her yola ciktigimda yanima alacagim bir kitap:P Bu arada fuar cidden uzak ama benim isyerime yakin diye gitme sansim oldu, ama haklisin artik o kadar cok secenek oldugu icin artik tek cekici yani imza gunleri ve bazi konusmacilar. Ee calisinca onlara da yetisemiyorum..O yuzden sahaflar ve internet mantikli oluyor:)

    ReplyDelete
  6. Rahsan, George Orwellin Hayvan Ciftligini tiyatroda izledim cok begenmistim ona dayanarak aldim kitabi da.Bakalim, daha baslayamadim.Iyi demene sevindim, en kisa zamanda baslyacagim.. Aziz Nesinin kitaplarinin bir cogunu okumustum, bunu bilmiyorudum, gorunce hemen yapistim, hi bide onun kitap kapaklarina bayilirim onun.. Emre Yilmaz'in bu kitabini da bi arkadasim israrla onermisti, fuarda gorunce aldim, ona da henuz baslayamadim..

    ReplyDelete
  7. Bembicim uzulme bence de:P Sen de internetten kitap aliyordun sanirim, hicbir farki yok fuardan.EN azindan benim baktigim yayinevlerinin standlarinda bana oyle geldi..Idefixe'in indirimlerini takip etmek lazim:)

    ReplyDelete
  8. Çilekli pasta, bende çok zor başladım Divan'a nedense, çok çekmemişti beni.Ama sırf Nietzsche Ağladığında'yı okudugum ve begendiğim için kendimi zorladım.Ama gayet güzel gidiyor, sana da tavsiye ederim:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...