20 September, 2008

mp3 player



İlk mp3 playerimla tanışmam 2005 yılına tekabül ediyor.. Para biriktirip (o zaman çok daha pahalıydı tabii) Creative'in 256 Mb lık bir modelini almıştım bu zamana kadar da kullandım. Herşeyinden de %100 memnundum ama hafızası artık az gelmeye başladığından, daha doğrusu artık öğrenci olmadığım için şarkıları çok sık güncelleyemediğimden, sevgilimin Phllips'ine (2 Gb) el koydum.






Ama pişman oldum, Phillipsin sesi o kadar az çıkıyor ki, servisteki radyoyu neredeyse ondan daha çok duyuyorum:) Bir de şarj olması uzun sürüyor. Eğer yakın zamanlarda mp3 player almak isteyen olursa kesinlikle Creative öneriyorum.. En güzel özelliği her bilgisayara takılabilmesi, yani ille program yüklemek gerekmiyor, böylece flash bellek olarak da kullanılabiliyor. Artı olarak çok kısa sürede şarj oluyor.. ve de ses kalitesi muhteşem..
Sanırım ben de yakın zamanda daha iyi bir creative'e dönmeliyim. Zira yolda giderken farklı tellerden şarkılar dinlemek pek hoş olmuyor:))

5 comments:

  1. eşimde bana almış aynısından,bende aynı dertten muzdaripim ...
    sesi çok kısık :(

    ReplyDelete
  2. ben de 40 ytl`ye ipod slx almistim (kendisi ipod gurunumlu sunny mp3 calar oluyor), hafizasi dusuk ama idare ediyorum. cunku ipod gibi menusu olmadigi icin album olarak tanitamadigin icin sarkilar arasinda dolasmak istemiyorum. O yuzden dusuk hafiza az sarki iyi oluyor. Bu aralar sirf estetik kaygimdan dolayi sony`ye bakip duruyorum. Mp3 calarim bozulunca alacagim, kendimi tutmaliyim! :) Philips ise, telefonunu kullanip memnun kalmadigim bir marka olduu icin adini duyunca tuylerim diken diken oluyor :)

    ReplyDelete
  3. daha iyi bir kulaklıkla daha düzgün ses çıkma olasılığı olabilir bazen orjinal kulaklıklar dandik olabiliyor denemekte faide var..creative neone zen 2 gb lıkta benim bulunmakta film bile izleyebiliyorsun :) o kadar yani.. ama alacaksan kıyacaksın parana ipod alacaksın gerisi hikaye..

    ReplyDelete
  4. Esin ve Ömer, hoşgeldiniz:) Nasıl bi çözüm bulsak ki:P

    Esincim, Phillipsin her ürününde bi yamuk var sanırım. Ben de dvd playerindan da şikayetçi olmuştum. Hayret nasıl bu kadar ün yapmış.Bu arada Sony ses açısından güzel ama sadece program yüklediğin bilgisayardan şarkı alışveriişi yapılabilmesi açısından ben tercih etmiyorum:P

    Bedbird, bkz yukarı..

    Ozancım, nerelerdesin? Unuttun bizi.. Benim kulaklıgım sony. Daha iyisi var mı ki:P Bu arada ipodu seviyorum ama yine de Creative diyorum, çünkü Ipod da da her bilgisayardan şarkı atamama problemi var..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...