09 September, 2007

Ev - Adana

Uzun zaman oldu soyle dogru durust bi seyler yazmayali. Neden bilmiyorum, unuttum blogu, zaman cabuk gecti vs vs.. Bu surede ben yine tek ders sinavima calistim, lost izlememek icin kendime engel oldum, ev tuttuk iste.



Sonunda oldu. Istedigimiz ozelliklere sahip bir evi bulduk. Acikcasi cok fazla ev bakmamistik, canli olarak. Hep internetten bakiyorduk. Ben artik gunluk olarak sahibinden.com, hurriyetemlak ve milliyetemlaka hangi evler eklenmis, biliyordum. En son emlakciya gittik, orada da bize ilk gosterdikleri evi cok begendik:) Cok tesaduf, eve girer girmez sevgilimin ve benim icime cok sindi. (biz de ne kadar kolay begeniyoruz canım) Ancak evin butcesi bizimkinin uzerindeydi, onu da hallettik neyseki ve tuttuk evi. Tabi bu arada benim kafamda bi suru soru isareti (????,...>^^?!!!!&..) acaba cok cabuk mu hareket ettik, annemler de mi gorseydi, ev en ust kat, daha ucuza bulabilir miydik, cok mu cabuk begendik, biraz daha mi ince eleyip sık dokumaliydik vs vs. (Kaygısızlar, en sevdigim komedi dizilerinin ilk sırasında gelir, orada Memnun'un ev baktıkları sahne aklıma geldi.En buyuk karısıyla birlikte ve bakıyorlardı, hemen begenmis gibi olmak istemiyorlardı. Ama karısı bunu abartıp daha eve girmeden 'odaları kuccuk, karanlık' diye ezberledigi repligi tekrar edip duruyordu. Evi begendiklten sonra o aklıma geldi:)) Ama eve tekrar baktıgımda iyi ettigimi anladım. Neyseki fotograflarini cekip anneme gösterdigimde onlar da begendi de icim rahatladı..Bundan sonrasi icin de iste o evi daha oturulabilir hale getirmek icin elimizden geleni yapıcaz... Yorucu olacak ama cok heyecanlı... (Ustteki foto evimizin tm altının manzarası)

Bu arada haftasonu yine tek ders sınavı icin:( Adanaya gittim, tek ders sınavı kısmı berbatti ama Adana kısmı muthisti. Gercekten cok özlemisim orayi, arkadaslarimi, yemekleri... Az uyudum, cok gezdim, cok yedim.








Kebap masasından meze görüntüsü, kebap fotograflari da cektim ama ısıktan dolayı cok guzel cıkmadı... Bu görüntüler Sercan da cekildi.






Ziyapaşa bulvarına nazır pasta yeyip ustune Türk kahvesi ictik....













Ev yapımı ayrandan pek haz etmem, o icindeki yogurt puturlerinin agzima gelmesinden nefret ederim. Ancak, buz gibi Fırat ayranı haric.. Adana'da Gazipasa bulvarinin basinda, once seyyar olarak satılan ve daha sonra da bir dukkan acan 'Buz Gibi Fırat Ayranı' ve yanında simit de benim vazgecilmezlerimden biridir. Gercekten o sıcakta müthiş geldii....





Bi ara da okula gidip sınava girdim işte:) Umarım bu sefer gecicem. Dua ediyorum...


(Balcalı otobüsünden bi görüntü)...





**Sınavım da bitti. Ben Lostun 2. sezonunu izlemeye başlıyorum...Görüşmek üzere:)

6 comments:

  1. Balcalı kampüsü yolların iki yanındaki ağaçları ile hep imrendiğim bir kampüstür.Baraj gölüne nazır oluşu bir serinlik verir mi bilmiyorum, bu da bir kıskançlık unsurudur benim için :) Gerçi Adana'yı niye kıskanayım, sımsıcak Mersinim var benim :)

    Ev çocuk parkına baktığı için arada senden çocuk parkı fotoları da bekliyorum :) Yeniden güle güle otur, Kaygısızların o sahnesini anımsadığın için de seni ayrıcakutlarım :)

    ReplyDelete
  2. Adanayi seviyorum bende...Tanri sizi mutlu eder insallah...Yaklasik 1 senedir hic bisey yazmiyorum bende bloguma ama bi sure sonra please check it out...

    ReplyDelete
  3. Denizcim, seninde sicakkanliligindan belli oluyor Akdenizli olman.(Mersinli olmana sasirdim desem yalan olur:)) Universitemi bende cok severim gercekten ama bu kadar uzamasi artik bende inanilmaz stres yaratiyor. Cok guzel fotograflar cekebilirdim aslinda ancak sinavdan cikinca gozum hic bise gormediginden ancak otobuste aklima geldi:)
    Evin manzarasi ise benim en cok sevdigim yanlarindan biri.Daha guzel fotolar da cekerim insallah.Yorumlarin icin tesekurrler:)
    Bedbirddd,, amin diyorum baska da bise demiyorum:) Yeni yazilarini bekliyorum. Bu ne miskinlik yaaaa...

    ReplyDelete
  4. nymcim, öncelikle stres yapma, karşında 4 yıllık okulu 7 yılda bitirmiş birisi var :) daha var zamanın yani :)) İlk-orta ve liseyi Mersin'de okudum. Sonra Ankara'ya geldim üniversiteye. MEzun olunca yeniden döndüm MErsin'e çalıştım, evlendim... Ve işte gene Ankara'dayım. 32 yılımın tam yarısı Ankara'da yarısı Mersin'de geçti. Ankara'da doğdum ama Mersin benim için "Mersinliyim" diyebileceğim bir şehir :) Pek mi uzun ve gereksiz oldu yoksa :)

    ReplyDelete
  5. mersinmi ben askerdeyken bütün yakaldığım acemi mersinlilere tek ayak durma cezası verdim arkadaşlarının karşısında.. dişe diş kana kan intikaaam intikam.. mersin idman yurdu ve seyircisi yüzünden takım kapandı bee yaww.. onun için mersini sevmem .. ama kardeşimde mersin die ölür aha gene iş bulmuş mersinden ev tuttu oraya gidiyor hadi hayırlısı ayrıca akdenizin en büyük takımı adanaspordur (hababam sınıf replii:))ama tantunisine bişi diyemem :)

    ReplyDelete
  6. Denizcim, cok saol..Sonunda bitti iste. Ben de 5 yillik okulu 6 yilda bitirmis oldum. Gecmis oldu:) Hic gereksiz olmamis bence. Blogundan cok fazla olmasa da yorumlarindan seni tanima sansi buluyorum boylece:P
    ozaannn, yine mi Mersin idman yurdu Adanaspor?? yeter artik:)Bu arada Keremin is bulmasina sevindim, hayirli olsun:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...