25 September, 2006

nişan




Döndüm ben.Öyle güzeldi ki herşey.Rüya gibiydi.Anlatmakla bitmez.Ancak ASKİ bizim sokakta kazı yaptığı için tüm telefon bağlantıları ve ADSL kesik o yüzden de ben şu anda kısa kesmek zorundayım.Nişan günüm tersliklerle başladı bu Adana sıcağında yağmur yağdı.Kuaförde elektrik kesikti, kuaförüm eve gelip yapacaktı saçımı ancak evde de kesikti.1,5 saat bekledikten sonra Adana'nın diğer ucunda olan şubesine gittik hep birlikte.Tahmin edersiniz moralin ne kadar bozulacağını.Ama yine de herşey çok güzeldi.Bizim ev organizasyon firması tarafıdan giydirilmiş sandalyeler, şamdanlar, mumlar, örtüler..Çok değişik ve güzeldi.Emmo ve ben misafirlerden sonra girdik eve.İnanılmazdı.O kadar çok flaş patladı ki.Kendimi çok garip hissettim. Girişte Buu My All'u koymuş dans etmemiz için ama Emmo ve ben ısrarla dans etmedik.Çok güzeldi herşey yaa yüzüğün takılması, pasta sevdiklerimle birlikte olmak.Çıkışta da North Shield'e gittik.Kurtlarımızı döktük.Herşey süperdi.Yüzüğüm çok güzel:)Hepsinin fotolarını koyucam yakında ancak şu an sadece 1 tanesi koyabiliyorum.Bu arada halen Adana'dayım ve cevap bekliyorum görüştüğüm yerlerden. Aslında hiç dönesim yok ya neyse:P

5 comments:

  1. iyi walla gelmeyin gelmeyin...

    ReplyDelete
  2. valla güzel bir nişandı ama dans etmeniz gerekirdi diye hala düşünmekteyim..neden etmeniz onuda anlamadım ya..nişan töreni ile ilgili canlı görüntüler sadece bende var o da çok düşük bir çözünürlükte keşke kameracı çağırsaymışım sizi dinlemeseymişim..neyse cd ye kopyaladım fotolarınızı ve görüntülerinizi.. 50 dolara verebilirim çok daha değerli ama neyse arkadaşlık hatırı var :D... görüşmek üzre..

    ReplyDelete
  3. yaa sevgili nyn,şimdi farkettim de insan nişanıyla ilgili yazdığı yazıda ASKI den bahseder mi ya? :)))

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. haklısın bahsetmez tabii de ben sadece neden çok uzun ve coşkulu bahsedemediğimin özrünü yazmak için belirttim:P Bu arada Ozan fotolar için çok sağol.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...