01 August, 2006

günlerin getirdiği


Bugün canın çok sıkkın,
Hersey sana zor geliyor
Olabilir.
Bugün aşkın bitmiş,
O seni terkedip gitmiş
Olabilir.
Sanki sen hiç bilmediğin
Bir kaos içindesin,
Kimbilir.
Günlerin getirdiği,
Senin yitirdiklerin.
Sanki hiç umut yok.
Çok yorgunsun.
Ne olursa olsun,
Yaşamaya mecbursun.
Ne olursa olsun,
Yaşamaya mecbursun.
Bugün duyduğun haberler
Sana utanç veriyor
Olabilir.
Bugün din ve ırk uğruna
Cinayet işleniyor
Olabilir.
Mostar Köprüsü çökmüş,
Neretva ne kadar üzgün
Kimbilir.
Günlerin getirdiği,
Açlık ve gözyaşı.
İnsan hep umut eder,
Biliyorsun bunu.
Ne olursa olsun,
Yaşamaya mecbursun.
Ne olursa olsun,
Yaşamaya mecbursun.

7 comments:

  1. ama kendin icin yasamak o kadar zevkli degil ki...

    ReplyDelete
  2. hmmmm bu gurubu hiç sevmiyorum artı bu şarkılarınıda..tamam güzel sözler gibi görünsede nefret derecesinde..birde oo gereksiz heey hoooow yeri ııııyyy..

    ReplyDelete
  3. ozancım o bölüm bu şarkıda değil+ben bu grubu çok severim+bu şarkıyı da çok severim+sözleri de çok güzel bence:))
    ayrıca abicim bence dünyada ilk önce kendin için yaşayacaksın...ispatı ve örnekleri için bkz:ayn rand kitapları:))

    ReplyDelete
  4. sence güzel... bence deyil..bu benim görüşüm.. sevmediğim içinde şarkının sözlerini aklımda tutamamışım gördüğün üzre.. sadece yaşamaya mecbursun var aklımda oda zaten tartışmaya açık bir cümle... kendin için yaşicaksın doğru olabilir ama o sadece kitabı yazan birinin görüşleri.. kişiden kişiye değişebilir... ben hayır demiyorum kesinlikle evette demiyorum..bende örnek verirdimde neyse..uzamasın.. hem nerden çıktı bu kendin için yaşicaksın kavramı ben sadece şarkıyı ve grubu sevmiyorum demiştim..:))

    ReplyDelete
  5. yaa ozan ya herşeyi bu kadar ciddiye almak zorunda mısın:))Hem o kendin için yaşıcaksın olayı Tolga (abimden) çıktı ben ona cevaben yazmıştım:)Ayrıyeten o kitapları mutlaka okumanı diliyorum bence süperler.İnsanın düşünüp de söyleyemediği bir çok şeyi buluyosun diyorum..Bu arada NERDESİİİİİİİNNN?görüşelim bi ara.

    ReplyDelete
  6. yaa evet sonradan tolgaya olduğunu anladım ama iş işten geçmişti neyse ama yazdıklarımın arkasındayım.. (ne yazdıysam :))
    görüşmeyi çok isterim tabiki ama senin şu yaz okulu maceran ve istanbul seferin den dolayı bir aralık bulamicanı düşünerek seninde hayır demeye zorlamamak için birşey dememiştim bu hafta sonu buluşabiliriz belki tolgada gelebilir ve bize tjk dan aldığı şapkasını gösterir diye düşünüyordum.. o da olmazsa sinemaya gitmeyi düşünüyorum ben keremle pazar günü ... yada cumartesi günü bir kaffein yapabiliriz hani gitmiştik ya yasemn arkadaşımın yeri orasıda kazık ya neyse :)) genede işin olursa söleyebilirsin tabiki burdan e mail yoluyla tlf la veya sms ile..cevabını beklemekteyim ayrıntıları görüşürüz hoş ve esen kalınız..tamam tamam bulutsuzluk özleminin bir konserine gitmiştik seyhan otelinde emrelerle ordaki ilk parçaları biraz hoşuma gitmişti.. sadece o kadar..:)) hoş ve esn kal..

    ReplyDelete
  7. yaa gidin bi yerde oturun tartisin ne tartisacaksaniz :) bu arada Ozancim TJK dan bi sapka aldim...Mutlaka gormelisin...Nilufer kendin icin yasican tamam ama ben yasamamalisin demedim ki,sadece zevkli diil dedim... :)Kitaba gerek yok Eins,zwei,drei...Hepsini yazdim ben yillar once... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...