04 August, 2012

Koziyle ilk tatil



Geçen hafta yıllık izin yapabildik, kardeşimin Türkiye'ye gelmesi ile aynı haftaya denk gelmesi çok güzel oldu. Ayrıca bu deniz tatilimizi Antalya-Kemer'de yaptık. Koza ile bu yaz havuz deneyimi yaşamıştık ve havuz soğuk olduğu için ağlamış, mecburen şişme bebek havuzunda yarı sıcak yarı soğuk su ile kendisine ayrı bir havuz yapmıştık. Çok da hoşuna gitti:) Bu da bizi deniz sıcaklığını düşünmeye sevketti ve Ege'den Akdeniz'e yönelmemize sebep oldu.

Bebekli ilk tatil deneyimimiz oldukça keyifli geçti. Kızım neyseki çok uyumluydu:) Denizi inanılmaz sevdi.. Gitmeden önce her yerde simit aradım (hani şu üstü de kapalı olanlardan, ama yok bütün Migroslar, diğer marketler, oyuncakçılar, hepsini gezdim ama bulamadım. En sonunda şu simiti aldık. İnanılmaz işimize yaradı, oldukça güvenli ve güzel, biraz pahalı ama napalım, tatilden 1 gün önce mecbur aldık. Küçük bebeği olanlar için tavsiye ederim.

Öğlen sıcağı dışında hep denizdeydik, deniz suyu ılık ve tertemizdi. Bloga çok fazla fotoğraf koymayı sevmiyorum, o nedenle yukarıdaki fotoğraf Kozi ve benim denizdeki halimizin işlem görmüş bir hali:)

Odamızda küçük bir mutfak da vardı bu nedenle su kaynatmak, biberon sterilizasyonu, mama hazırlamak vs hiç problem olmadı.

Ramazan olması nedeniyle fazla kalabalık da değildi, oteldeki misafirlerin çoğu turistti zaten. Açıkçası havuz,deniz kenarında şezlong bulma, yemek saatlerinde güzel masa bulma vb nedenlerle işimize geldi:)

Bir hafta boyunca uyku saatleri vb düzenimizi bozduk ama çok güldük, çok yüzdük, eğlendik, darısı henüz tatil yapmayanlara:)

4 comments:

  1. Deniz iyi gelmiştir minik Koza'ya. Bütün kış hasta olmaz. Selamlar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim:) Sen 2 çocukla kim bilir nasıl bir tatil yapmışsındır bu yıl:)

      Delete
  2. Kagittan gemiler iyi yere değinmiş. Ben de sadece ben bunu fark ettim sanıyordum. Cidden denize girdiğim seneler, Kışın hastalık açısından sorunsuz geçiyor. Çok ilginç bir olay :) Allahım yanlız değilmişim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bülentcim, yalnız değilsin kesinlikle. Ben sırf bu nedenle her yaz ne yapar eder giderim denize:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...