11 February, 2012

Twitter



İtiraf ediyorum bugüne kadar twitterı en çok eleştirenlerin başında ben geliyordum. Belki bunda bulunduğum ortamda insanların (en başta da kocamın!) eline telefon yapışık şekilde yaşaması (her geçen gün bu bağımlılık azalıyor ama neyse) idi. Bir ortamda oturup sohbet etmek varken cep telefonundan tweet atmayı tercih etmek bana hala anlamsız geliyor ama ne zamandır itiraf edemesem de ben de mi açsam sorusu vardı. Sonunda dün inadıma yenik düştüm ve hesap açtım. Henüz çok aktif kullanmıyorum ama takip etmek isterseniz: www.twitter.com/niffea

5 comments:

  1. Anonymous7:53 AM

    Gündemi takip etmek, çok farklı bakış açılarını bir arada görmek açısından çok faydalı bir araç twitter. Zamanla daha çok seveceğinize eminim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oyle mi dersin ;-) Ben de o yuzden actim zatn, gorecegiz:-)

      Delete
  2. Şekerim bu sosyal medya ile ilgili neyi eleştirsem yaptım.:) O yüzden artık Internet alemiyle ilgili hiçbir şeyi eleştirmiyorum.. Twitter'a da baya alıştım..Her şeye hazır ve nazırım anlayacağın..:))

    Ama o dediğin şeye ben de kılım. Cep telefonlarında da sosyal medyaya gömülmece durumu benim de hoşuma gitmiyor. Sırf o yüzden sadece telefon özelliği olan telefonlar alıyorum, çünkü smartphone alırsam kesin ben de olur olmaz yapışıp kalırım gibi geliyor.Eleştirdiğim bir şeyi daha yapmak istemediğim için almıyorum yani..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imge, ben de senin gibi cok elestirmistim, ama cok uzun sure de dayandim, sonunda pes ettim;-) Bence sen smartphone alsan bile etrafindakileri rahatsiz edecek kadar ilgilenmezsin ;-)

      Delete
  3. Herkeste var aaa sende yok mu? baskılarından kurtuldum.Malesef bende açtım ama sevmedim.:/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...