12 February, 2012

Başımıza Gelenler & Yenilmez

Uzun süredir doğum izni nedeniyle evdeyim ve hafta içi televizyonda olanları ilk zamanlar ağzım açık, ne yapıyor bunlar diye bakıyordum, artık kanalları geçerken tahammül bile edemiyorum. O yüzden genelde boş zamanlarımda bilgisayar odasında oluyorum, kızım için müzik açıyorum. Kendim de gazete, blog okuyorum, fırsat sitelerine bakıyorum:) (dışarı alışveriş için çıkamadığımdan biraz fazla sardım online alışverişe) neyse bunun dışında işyerimden dolayı üye olduğum online ingilizce çalışma sitesi var, ona bakıyorum ara ara.


Televizyon izlediğimde Digiturkteki filmleri yakalamaya çalışıyorum. Bazen saçma sapan filmler oluyor. Bazen de daha önce izlediğim filmleri tekrar izliyorum. Geçen hafta tesadüf iki güzel film yakaladım. İlki Başımıza Gelenler (Life as we know it) idi. Film en yakın arkadaşları tarafından çöpçatanlıkla buluşturulan Holy ve Eric'in ilk buluşmaları ile başlıyor fakat birlikte yapamayacaklarını anlayıp 10 dakika sonra yemek bile yemeden ayrılıyorlar. Ama en yakın arkadaşları ve bebeklerinin etkinliklerinde bir arada bulunmak zorunda kalıyorlar. En yakın arkadaşları olan çift bir trafik kazasında ölüyor ve 1 yaşındaki bebeklerini de birbirinden nefret eden bu ikiliye bırakıyor. İşte bu ikilinin maceraları ile devam ediyor film. Gayet eğlenceli 2 saat geçirmemi sağladı.Bebiş de çok tatlıydı..  Ohh bir de filmi durdurup arada mısır da patlattım. Değmeyin keyfime:)



Diğer film ise hem bir biyografi, hem de Morgan Freeman oynuyor. Daha ne olsun:)) Nelson Mandela'nın 1995'te Dünya Kupasını kazanmaları için Rugby takımı kaptanını da buna inandırması ve sporun birleştiriciliği anlatılıyor Yenilmez (Invictus) de. Benim hoşuma gitti. Morgan Freeman'ı da Matt Damon'u da  çok başarılı buldum.

Daha çok  ve daha güzel filmler yakalayabilmek umuduyla...

İyi seyirler..

2 comments:

  1. ıkı fılmı bende gecenlerde ızlemıstım ılkı gercekten hos normalde buaralar kalbım romantık komedılerı kaldrmıyor ama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Grace, ben de bu aralar uykusuz kadayla en cok romantk komedi kaldiriyorum, hani arada bi 5-10dk uyuyakalsam bise kacirmiyorum :-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...