25 May, 2010

Gelişmeler

Nasıl bir rehavettir bu arkadaş, bi türlü geçmedi. Bu arada şafağımız bitti çoktan eşim bir haftadır burada:) Onun mutluluğu da olabilir. Hatta işe bile başladı, oldukça hızlıyız.. Üzerimden de kocaman bir yük kalkmış oldu. Artık asker yakınlarını çok daha iyi anlayabiliyorum, darısı tüm askerlerin teskeresine..

Yakında taşınıyorum bir de onun telaşı var üzerimde. Şehrin göbeğinde yaşadığım eski evden çok daha güzel, temiz, güvenli, hesaplı, yepyeni ama bir o kadar da uzak bir yere:) Umarım bu radikal karardan pişman olmayız, hep artılarını düşünüyorum şimdi:) Bir yandan da toparlanıyorum..

Haftasonu da kürek yarışmamız var Haliç'te, e tabii sıklıkla da antrenman.. Bu arada fırsat bulduğum 3 dakikada da yazayım bitsin bu özlem:)

*Foto buradan alındı..

9 comments:

  1. yeni evin yeni yuvan hayırlı olur inşallah canım
    ben de taşınıyorum=)

    ReplyDelete
  2. Aynı rehavet bende de var.
    Taşınma süreci biraz sıkıntılıdır ama değişiklik her zaman iyidir. Güle güle otur yeni evinde.
    Selamlar

    ReplyDelete
  3. aaa geldi mii :) tabi ya, aralıkta gidenler döndü :) darısı başıma, bizim bi o kadar daha var, ühüü :( yeni evinde mutluluklar :)

    ReplyDelete
  4. Süper bir dönem başlamış desene!! :)

    Öncelikle gözün aydın, bir daha bunun kadar uzun ayrılıklarınızın olmaması dileğiyle.. İkincisi süper bir zamanda taşınıyorsun.. yeni sezona yeni evine alışmış bir şekilde girmek harika.. Güle güle oturun, hayırlı olsun.. Son olarak haftasonu için de bol şans diliyorum..:)

    Yoğunluğun geçtikten sonra yine bir buluşma ayarlayalım derim..

    Sevgiler..

    ReplyDelete
  5. Zeynepcim ikimize de o zaman:) Bu demek oluyor ki düğün de yaklaştı di mi?

    Kağıttan Gemiler, umuyorum ki iyi olur, gerçekten ben taşınmaktan nefret edenlerdenim:)

    Defnecim, umarım senin için de şafak hızlı hızlı geçer:)

    Imge, evet öyle ama biraz hızlı oldu, adapte olamadan geçiyor:) Çok teşekkür ederim, yerleşeyim de ayarlayalım tekrar bi buluşma.. Öpüyorum:)

    ReplyDelete
  6. slm cnm gelmeyeli ne çok olmuş bloguna ve eşin dönmüşşşşş bile :) çok sevindim senin için :)

    Taşınma işi birass sıkıntılıdır ama sonucu güsell oluyor; gereksiz eşyalar falan ayıklanıyor, temiiz pak yeni evine geçmiş oluyorsun :) hayırlısı olsun yeni evin güle güle oturun bir daha da böyle uzun ayrılıklar olmaması dileği ile cnm :)

    ReplyDelete
  7. Çiğdemcim canım benim, çok teşekkürler. Zaman çabuk geçiyor, bak sen de anne oldun:) Yankı beyin fotografı içn bi sürü kere yorum yazmaya çalıştım ama internet beni sinir etti vazgeçtim en sonunda. Senin de gözün aydın:))

    Şu taşınma işleri biraz azalsın son hız dönecem ben de buralara, hatta artık ben de sanırım sana yakın bi yerlerdeyim, belki Yankıyı canlı canlı bile görürüm:) öpüyorum..

    ReplyDelete
  8. heyyyyyyyy çok sevindim bak şimdi :)) bekleriz mutlaka nilüfer ablası :))

    hamiş; bu saatte blog sapığı gibi olduğuma bakma, uyku gözümden akıyordu ama oğlum uyumadı/uyutmadı.. şimdi pes etti ve sızdı ama benim uykum falan kalmadı :P

    ReplyDelete
  9. Herşey yolundadır umarım. Sesisn çıkmayınca merak ettim. yerleşebildin mi yeni evine.
    Selamlar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...