28 November, 2009

Bayram


* Adana'ya gidemediğimden mi yoksa büyüdüğümden mi bilmiyorum bayram eskisi kadar keyif vermiyor artık. Sadece dinlenebildiğim seviniyorum. Üzücü aslında.

* Havalar şaşırtıcı bir biçimde güzel..

* İşteki ilk haftam çok güzeldi. (eğitim vardı ondan galiba:P)

* Geçen hafta Ayşe Kulin'in Türkan'ını ve Kitap fuarından aldıgım Seni Sevdiğimi Biliyorsun'u okudum. Türkan'ı tavsiye ederim. Diğeri ise fazla boş zamanınız varsa okunabilir.

* Cumartesi günü DOT'ta Shopping and F***ing'i izledim.. Çok ilginç bir oyundu gerçekten. Ayrıntılı bilgi için İmge'nin yazısı çok güzel olmuştu ben de uğraşmayayım bir daha dedim:)

* Bilgisayarım ekstra yavaşladıgından pek başına oturasım, uğraşasım yok, o yüzden de blogumu aksattım biraz. Ama Aralık geliyor, silkinme vakti artık:)) Hem bilgisayarımın hem de benim:)

7 comments:

  1. ya eveeett benim nilicaaaann, miyaaww! muak sana! :-*

    ReplyDelete
  2. canım nerlerdensin? hiç sesin soluğun çıkmıyor?? mrk etmeye başladım çok :/

    Sana mim yolluyorum kabul edersen :) Aslında çok yoğun ya da hasta olmandan endişe edip mimi yollamak istemiyorum ama konu tam senlik :)

    Bir de belki mim ile sesini duyar mıyız acaba diyorum :*

    ReplyDelete
  3. Feline öpüyom kocaman:)

    Çiğdemcim cok sagol. Asker yolluyorum da:( Çok yogun, yorucu geçiyor, günlerdir bilgisayara oturamıyorum ama en kısa zamanda zevkle yapacagım mimi:))

    ReplyDelete
  4. Oyunu beğendiğine sevindim Nymphea'cım..:) Ben de bu hafta sonu DOT Marsta projesi olan Pornografi'yi izledim. En kısa zamanda yazabilmeyi umuyorum.

    Hayırdır bu arada? Ailede bir asker mi var yoksa?

    ReplyDelete
  5. Imgecim, evet, malesef esimi gonderdm:(

    ReplyDelete
  6. Aaa.. Allah kavuştursun ve hayırlı tezkereler.. Umarım yeri ve üstleri iyi olur.. Yoksa zaman çok çabuk geçiyor, merak etme.. Hariçten gazel okuyan değil, yaşayan birinin yorumu olarak kabul edebilirsin bu sözlerimi..:)

    sevgiler..

    ReplyDelete
  7. Imgecim tesekkur ederim:) İlk gunlerde sesi kotuydu ama gun gectikce alışıyor benim de içim rahatlıyor:) Bu arada artık ocak ayında buluşalım diyorum???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...