07 May, 2009

Makyaj Malzemelerim



Gecende yine Strawberry.netten siparis verdim. Ahh biz kizlar!!!.. Mail adresime indirim haberi gelir gelmez mutlaka alacak bi seyler buluyorum..Iste su yukardaki makyaj setini aldim, 23 TL idi dayanamadim, goruntusune aldanip aldim, ama pisman miyim, hayiiirr. Bazen ise gecikicem diye evde makyaj yapamadigimdan (hatta genelde), ofis cekmecemde bulunan su set ile makyajimi yapiyorum. Gerci ben hic bu kadar gokkusagi renklerine boyanmam ama golge yapmak icin ise yariyor.. Bu hafta da anneler gunu sebebiyle bazi urunler cok indirimli (ozellikle de parfumler) , bence bi bakin.


Bu arada benim takintili olarak kullandigim bazi urunler var, onlari da burada bir gostereyim dedim. Yillardir kullanip cok memnun kaldigim ve sanirim asla degistiremeyecegim birkac malzeme iste:






Iste en sadik rimelim.. Hic yoksa en az 9 yil vardir, ne kadar degistirmeyi denediysem, baska rimellerle aldattiysam da hic ayni sonucu alamadim. Loreal Lash Architect benim omur boyu degistiremeyecegim bir rimel. Aslinda denediklerim icinde bir dergiden cikan Estee Lauderin mini boy bi rimeli vardi onu da begenmistim ama kalabalik sevmeyen ben hemen kutusunu atip, ismini almayi da akil edemedigimden yine donup dolasip kurkcu dukkanina geldim:)



Bu maybelline fondoteni ise ben genelde gozaltim icin kullaniyorum. Eskiden hic kullanmazdim boyle seyler ama simdi uykusuzluktan mi neden bilemedigim bi sekilde goz altlarim daha cokuk ve mor oldugundan maybelline dream mousse cok ise yariyor. Bana hediye alinmisti 2 yil once M.annem tarafindan:) O zamandan beri birakamadim, o kadar yumusak ki, krem gibi. Ustelik cok da dogal duruyor..








Bu allik da yine strawberryden aldigim ve hep ordan almaya kararli oldugum (cunku disardakiyle arasinda inanilmaz bi fiyat farki var) gayet kalici, gayet dogal ve takintimin en son eseridir:)







Iste bu urunlerin cok sadik musterisiyim, piyasadan kalkmadigi surece hep kullanacagim urunler..

Ruj konusunda ise hemen her markayi kullandim cok da bi fark goremiyorum ben, o yuzden rengini begendigim rujlari alirim:) Claires vardi eskiden simdi o da kapaninca ruj markasi da onemini yitirdi:)

Iste bu kadar. Gunlerdir havadan, isten-gucten icim kararmisti, bugun sacima basima ozenip guzel bir makyaj yapinca hadi bloguma da yazayim dedim:)

6 comments:

  1. Güle güle kullan..:))
    Dün de benim Strawberrynet siparişim geldi. İlk denememi yaptım ve üç gün içinde kapımda nemlendiricimi, makyaj temizleyicimi ve göz altı kapatıcımı beyaz köpükler içinde görünce neredeyse gözyaşlarımı tutamayacaktım! :) Çok keyifliymiş bu olay yaa.. Ama gelen indirim mailleri feci gerçekten de.. Sürekli bir şeyler "al,al,al.." diye dürtüyormuş gibi hissediyorum kendimi!

    ReplyDelete
  2. Claires üretim mi yapmıyor? Burada var mağazaları da, kapandı yazınca şaşırdım. Hangi rujsa göndereyim hemen :) ve güle güle kullan. Gerçi senin gözlerinin fara ihtiyacı yok, bir rimel sürsen bile şahaneler.

    ReplyDelete
  3. Imgecim, tesekkurler:) Ben bi de oyle astim ki olaayi, o gun bana gelen maildeki indirimli parfumu cok yakin bi arkadasim kullaniyor, hemen ona forwardladim, cok ucuzlamis, alsin diye:)) Aaah aahh..Tuketim cilginligi..

    Denizcim, yanlis anlatmisim aslinda. Benim evimin tam yaninda bi alisveris merkezi var. Oradaki Claires kapandi:( Sanirim bir de Nisantasinda var, oraya bakacagim.Oradaki parlak renkli rujlar hosuma gidiyordu:) Teklifin ve iltifatin icin tesekkur ederim:))opuyorum..

    ReplyDelete
  4. banada al banadaaaa :)

    ReplyDelete
  5. Nilly,ben baktım da su internet olayi harbiden avantajli,bana 1 tane 100ml Burberry Touch siparis verebilirmisiniz,sen ya da M...y

    ReplyDelete
  6. Bende gittigidiyordan asimasi 88 renkli göz farı paletlerinden aldım fırçaları ile birlikte :) Çok güzeller, Yisesim geliyor bazen bunları :)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...