19 March, 2009

Kadınlar&Erkekler

Geçen ay televizyon izlemekten vazgeçtik biz. Bir çarşamba akşamı Yaprak Dökümü yeni başlamış; kalktım kapattım televizyonu. Her akşam işten geldikten sonra üzerimi bile değiştirmeden mutfaga girer, sonra da televizyonun karşısındaki evimizin en rahat kanepesine kurulup televiyonda izleyecek illaki bişeyler bulur, gece uyuyana kadar da ekrana kilitlenirdik.(tamam tamam özellikle de ben) tuvalet ihtiyacımı, evde yapmam gereken ıvır zıvır işlerimi de reklam arasına denk getirmeye çalışırdım. Artık öyle bi derdim kalmadı elimden geldiğince salona bile girmiyorum:) Ara sıra dvd de film izliyoruz, ya da televizyonda bir film varsa onu izliyoruz. Kesinlikle çok daha iyi oldu böyle. Hem daha az uykusuz kalıyorum:)





Ama son zamanlarda Türkmaxda çok çok begendiğim bi dizi var. (Digiturk'u ben çok istemememe ragmen, sevgilim işi gereği maçları takip etmek zorunda oldugunda Ligtv ugruna evimize almıştık. Ama ondan daha çok ben izliyorum sanırım:)) Bahsettiğim dizi 1 Kadın 1 Erkek. Yabancı bir diziden uyarlanmış. Dizide sadece 2 kişi var. Demet Evgar (ki kendisine hayranlıgım bir hayli fazla) ve Emre Karayel. Onlar dışındaki tüm oyuncuların kafasını ya da sırtını görüyoruz. İkili ilişkideki tüm komik yanları, hiç abartmadan, gayet dogal biçimde anlatan, Zeynep'in ortalama olarak tüm kadınları, Ozan'ın da erkekleri canlandırdıgı, mutlaka size tanıdık gelen birşeyler bulabilceğiniz bir dizi. Şu postu yazana kadar günlerini bile bilmiyordum, ara sıra geç saatlerde rastlarsak izliyorduk. Ama Perşembe günleri oldugunu öğrendim, bundan sonra her Perşembe mutlaka bakacagım. Bu arada sanıyorum dizi sitelerinden de bazı bölümler izlenebiliyor. Bi bakın derim:)

5 comments:

  1. Bayılıyorum bu ikiliye!! :) Demet Evgar'a zaten bayılırdım, bu dizide acaip doğal ve başarılı buluyorum. Emre Karayel'i de çok severim, ama "erkek" olarak üstüne düşen pek fazla bir şey yok burada..:) kaçırdığın skeçleri Youtube'dan da izleyebilirsin bu arada..

    ReplyDelete
  2. bende digiturk yok ama ilk 20 bölümünü buldum. ilk üç bölümünü ard arda izledim. muhteşem bi dizi :)

    ReplyDelete
  3. Biz de takip ediyoruz, uyarlama olmasına karşın (ki bilmiyordum) havada kalmamış, iyi uyarlanmış :)

    ReplyDelete
  4. Imge, sagol en kısa zamanda bulup izleyeyim:)

    Stickman begeniyor olmana sevindim:)

    Denizcim, kesinlikle.. O kadar komik olanları vardı ki: ilk aklıma gelen Married with Children'di. Korkuçtu onun uyarlaması:))

    Bedbird, DigiturK::))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...