13 January, 2009

Teve


-Son zamanlarda takmis oldugum bir dizi var (Still Standing) , evde dursam, gunlerce karsisindan kalkmasam diyorum. (O kadari da abarti tabi canim:) Ne zaman rastlasam takilip kaliyorum ama.


-Bu arada Yemekteyiz-Adanayi izledim ve 25 yilimi orada gecirmis bir insan olarak bu kadar yapmacik insanlari bir arada gormedim. Ancak bence zorla yaptirilmis bir seyler var gibi. Zorla Adanaliyihhkkhh diye bastirarak konusmalar, salvar giymeler.. Buyuk ihtimalle reyting kaygisiyla yaptirilmis ve hep Adana'yi kotu tanitan unsurlar.. Tabiki herkes Istanbul Turkcesi konusmuyor orada. (Mesela Dilber hala cok guzel bir ornek, onu cok begeniyorum) Ancak bu yarismaya katilanlar.. Yoo olmamis:)


** Strawberrynet ten ilk kez gecen hafta siparis vermistim. Bu hafta geldi. Cok begendigim ve istedigim birkac urunu piyasa fiyatindan cok daha ucuza aldim:) Tavsiye ederim..

8 comments:

  1. Basligi gorunce aklima Tom Jones'un "Green Green Grass of Home " sarkisinin sozleri geldi ;

    "The old house is still standing
    'Tho the paint is crack and dry,
    And there's that old oak tree
    That I used to play on "

    ReplyDelete
  2. Anonymous4:51 PM

    yemekteyiz, türkiyenin neresinde çekilirse çekilsin, birşekilde orayı kötü tanıtmayı başarabilecek bir program olduğundan, adana konusunda önyargıya sebep olacağını sanmıyorum :)

    ReplyDelete
  3. Medya neyi kullanabilirse, hep kotu ornekleri sunmak gibi bir gorev edinmis. Eger bir format varsa da, onu kabul edip -izlemedim ama- tanitimlardan gordugum kadariyla abartan yarismacilarda da suc. Para icin her sey yapiliyor demek ki.

    Strawberrynet'ten sen memnun kalmissin ama kotu ornekleri duyunca cesarete edemiyorum, yanlis urunlerin ya da bos parfum siselerinin gelmesi gibi :)

    ReplyDelete
  4. yemekteyizin bu grup yarışmacılarına hiç ısınamadım. bundan öncekileri çok sevmiştim. hep böyle oluyo. bi grubu seviyorum bi grubu sevmiyorum. bu güzel bi yarışma aslında ama 10 milyar için bambaşka bünyelere dönüşüyo insanlar :)

    ReplyDelete
  5. Bedbird, dizi ismini gorunce dimi:)

    Rahşancım cok haklısın aslında ama yine de sinir oldum işte:)

    Esin, ben de inanmıyorum insanlara. Zaten bilirsin, ünlü olmak çok büyük bi marifet oldugundan herşey mübahtır bizim burda:) Bu arada benim aldıgım makyaj malzemeleri tam istediğim gibi ve çok uygun fiyatlıydı.Bundan sonra oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum ama bak korktum şimdi:P

    ReplyDelete
  6. Stickman, ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bazen öyle kişiler çıkıyor ki, gerçek haytta bööyle biri olamaz tv karakteridir sadece diye düşünüyorum. Ya da öyle olmasını umuyorum:)

    ReplyDelete
  7. Anonymous7:39 AM

    Bu diziyi bilmiyorum be ya nerde yayınlanıyor.

    yemekteyiz programı suyunu çıkarttı artık.

    strawbery ve diğer siteleri kullanmayı bilmeyen biriyim :(

    ReplyDelete
  8. Çilekli pasta, dizi comedymaxde yayınlanıyor ancak eğer ilgileniyorsan internetten de bulunabilir belki:) Bu arada strawberry nete üye olmak ve kullanmak çok kolay. Hem Türkçesi de var.İstersen önce e-mail adresinle mail grubuna üye ol, belki gelen maillerden sana uygun bi indirim bulur, öyle alışveriş yaparsın:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...