29 December, 2008

Miskin ben



Yoo aslında şu sıralar pek miskin olduğum söylenemez ama blogum konusunda biraz ihmalkarım dogru.. Evin içinde sürekli bi koşuşturma halindeyim. Bu hafta sevgilimin de hasta olması sebebiyle üzerime kalan her işi layıkıyla yerine getirdim hatta cumartesi akşamı sarma yaptım:P Hem de sabah öğlene kadar çalışıp, sonrasında iğrenç bir trafikle kursa ulaşıp, daha beter bi trafikte eve gelip markette kocaman bir sepet yılbaşı alış-verişi yaptıktan sonra.. Yoo yoo gayet iyiyim.. hastalık bana geçmesin diye de elimden geleni yapıyorum.. O yüzden şimdi kupama kahvemi alıp battaniyenin altına giricem:)


Yeni bir yıla giriyoruz.. Dün gazetede 2009 Oğlaklar için çok şanslı bir yıl olacak diyordu..Ben de bi oğlak burcu olarak inanmak istedim.. Kendime daha iyi bakmak yönünde planlarım var bu yıla dair.. Daha bi durup dinlenmek, sağlığıma dikkat etmek, çok daha fazla okuyup daha fazla öğrenmek, daha fazla gezmek, bol fotograf, sevdiklerime daha sık ziyaret gibi isteklerim var. Hepsini gerçeleştirecek şevkim bir de:)


David'in annesi bana şu yandki kitabı göndermiş Amerika'dan, inanılmaz mutlu oldum. En kısa zamanda bi tarifi deneyip işyerine götürmeliyim. Hıı bi de daha güzel pastalar yapmalıyım bu yıl.. Yılbaşında da güzel bir masa hazırlamalıyım:)



Yeniden yazacağım umarım 31 Aralık'tan önce ama bu yıl blogum sayesinde burada buluştuğum sizlere de tek tek teşekkür etmek istiyorum. Beni çokça mutlu ettiğiniz için.
Yeniden görüşmek üzere;)

5 comments:

  1. İyi seneler şimdiden, mutlu bir yıl ve daha nicesi senin olsun sevdiklerin ile .. :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous2:20 PM

    bende sana tesekkür ederim :)

    ReplyDelete
  3. Mutlu yıllar sana, çok öpüyorum ve iyi bir yıl olsun senin için diliyorum

    ReplyDelete
  4. cok hamarat gordum seni, masallah :) Su kursunu bitir de goruselim bir ara. Mutlu yillar!

    ReplyDelete
  5. Cigdemcim cok tesekkur ederim:) Sana da ayni sekilde iyi dileklerimi gonderiyorum..

    Rahsan, opuyorum:)

    Ilkaycim, hepimiz icin iyi bir yil olur insallah..

    Esin, cok sagol, nerelerdesin sen:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...