25 October, 2008

Zararlı bir Yazı


Gecen hafta Adanaya düğüne gidiyoruz demiştim. Adanada çektiğim en can alıcı fotografı eklemek istedim buraya**. O bir günde çatlayana kadar yedim hiç bir şey içimde kalmadı:) Hava da muhteşemdi şansımıza..Elem'e kebap yemege gittik. En sevdiğim tatlardan biri. Karataş yolunda salaş bir kebapçı. Ama çok fazla müdavimi var. Bu fotograf da orada çekildi:)Düğüne gelecek olursak sevgilim nikah şahidi idi..Bu arada gecen sene aynı günlerde ayni Nikah memuru bizim nikahımızı kıymış aynı fotografçı da fotograflarımızı çekmişti. Böyle komik bir ayrıntı da vardı. Yakın birinin düğünü olunca insan daha bi rahat ediyor. Ozanla yıllardır olan ilişkimiz çerçevesinde ev sahibi gibiydik öyle de davrandık.. Bu arada saçımı çok sevdim ve her açıdan fotografını çektim..Eğer burada da öyle bir yere gidecek olursam yaptırırım diye.. Henüz burada tam kafama göre bir kuaför bulamadım. Benim Adanada yıllardır gittigim kuaförüm öyle yaratıcıdır ki, sadece ne giyecegimi söylerim kendisi bir model bulur, şimdiye kadar da hiç pişman olmadım. Henüz saçımı hiç boyatmadım ben, bazen değişiklik olsun diye düşünüyorum ama saçlarımı henüz başkasına teslim edemiyorum. Neyse artık beyazlayınca mecbur kalıcaz heralde..

Kuaför muhabbetini geçersek, düğün çıkışında Bulvar Paça salonunda geceyi noktaladık..Orayı da özlemişim. O tadı burada bulamadım. (burayı okuyup ııggyyy diyenler vardır sanırım ama napiim ben sakatat severim, genlerimde var sanırım..) İstanbulda Saruhan var gidilebilecek en iyisi orası sanırım..

Neden her Adana gezimde yemeklerden bahsediyorum bilemiyorum.. Son olarak bir de dizi karakterinden bahsedip bitireyim.. Avrupa Yakasına yeni katılan Adanalı Dilber Hala son zamanlarda gayet popüler bir karakter, ben de yazmadan geçemedim..Çevremde çok sık görmesem de eskiden kalmış nadide karakterlere benziyor ve ben oyunculugunu ve şivesini çok beğendim. Kullandığı kelimeler (hoşşik, gadasını aldıgım, dipçik vs) aklıma bazı karakterleri getiriyor ki, heralde birçok kişiden fazla gülüyorum..

* Yukaridaki yazı öyle önemli ki, onu yazabilmek için siteme girdigimde mahkeme kararıyla kapatılmış oldugunu gördüm. Tabii canım böyle kötü örnek olan siteler kesinlikle kapatılmalı, hatta bence internet kesinlikle kapatılmalı. Tüm halka kötü örnek.. Ama yine fedakarlıktan kaçınmadım ve bir şekilde yazdım.. Neme lazım yakında bunu da bulamayabiliriz..

**Ktunnelden girdigim icin ekleyememistim, daha sonra isyerinden ekledim fotoyu..

3 comments:

  1. Anonymous8:23 AM

    Nymcim, böyle mi devam edeceğiz, şurdan burdan girerek? Yorum da bırakılıyor mu merak ediyorum, ondan deniyorum. Hem seninki, hem benimki hem de diğer yemek blogları, gezi blogları, annelik blogları, fikir blogları hepsi hepsi çok zararlıydı. İnsanların düşünmesine yazmasına çizmesine ne lüzum var. Big brother hapı versin biz yutalım. Geliyorsa sevgiler, yazdıklarım gelmiyorsa da kime gittiyse selam olsun :) (Deniz)

    ReplyDelete
  2. Denizcim merhaba. Yani galiba oyle olacak ya da skilip birakacagiz boyle gereksiz islerle ugrasmayi..En iyisi de o heralde, ne gerek var ki.. Herneyse, ben ktunnelden girince ne yorumlari yayinlayabildim ne de fotograf ekleyebildim. Ancak isyerinden yapabiliyorum bu islemleri..

    Ne olursa olsun, tanidik birinden yorum almak guzel oldu bu gunde..Tesekkur ederim:)

    ReplyDelete
  3. Yaw canim kebap istedi yaa ,hemde cok...Cok cok cok...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...