20 August, 2008

Baslik

Gecen hafta gelen kitaplarimdan biri Cikolata Fabrikasi, oyle guzel fotograflar ve tarifler var ki bakarken agzimin sulari akiyor. En kisa zamanda denicem umarim..

***

Bu hafta 12 saat calisiyorum gunde, bugun Persembe, gozumun altindaki halkalari zor kapatiyorum artik... Uykum vaaaaaaaarrrrr...

4 comments:

  1. Anonymous6:30 AM

    Kitabın içinden resimler çekersen çok sevinirim nasıl bir kitap olduğunu merak ettim.

    Yorgunluk evet bende aynı durumdayım. kolay gelsin
    sevgiler

    ReplyDelete
  2. Cilekli pasta en kisa zamada cekip yazicam, eger un isigini yakalayabilirsem:) Genelde evde bulundugum dakikalar hep karanlik:P

    ReplyDelete
  3. Bana da arkadasim Almanya`dan cikolatali pasta tariflerinin oldugu bir kitap getirmisti. O kitaptan 1-2 denemem oldu ama cok da iyi olmadi. Sanirim onlarin un kalitesi vb. faktorler yuzunden (yoksa yapamadigimdan degil :p), ben de fotograflarina bakip agzimin suyunun akmasina kendi kendime neden oluyorum :) Senden duyduktan sonra bu kitabi kitapcida buldum ama ambalaji vardi, inceleyemedim. Tariflerin tutarliligi konusunda sen bilgi verirsin bize ;)

    ReplyDelete
  4. Esincim kesin senin yapamadigindan degildir:)Yaa valla her tarif gercekten iyi degil (yoksa benim de yapamadigimdan degil:)) Bu kitapla ilgili yaptiklarimi da yazicam:) Sadece 1 tane denedim daha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...