10 August, 2007

Bunlari istiyorum

Ahhh ahh, yine bir cuma gunu, oglen isyerindekilerle birlikte yemege ciktik, Arbysden yenen guzel bir menu+kivircik patatesli, uzerine de ozsutten vondu-heralde-(bu isimleri de nerden bulduklarini gercekten cok merak ediyorum, menunun uzerinde de yazmiyor, vitrine bakip garsona gosteriyor o sekilde siparis veriyorum, cunku her seferinde unutuyorum. Herneyse bu arada tadi mukemmel, oneririm;) Iste butun bunlari yiyoruz, sonra tum ogleden sonra da soda kahve vs, ictigimize pisman oluyoruz:( Bir de agirlik cokuyor, yeter artik saat 18.00 olsun diye bekliyoruz.



Gecelim yeme icme mevzuuunu da yeni bir site kesfettim, ondan bahsetmek istedim. Nitekim sitede cok ilginc esyalar var.(http://www.bunlardanistiyorum.com/)Dogum gunlerinde hediye edilebilecek degisik seyler. Benim en cok begendiklerimden biri uyanma saati (calar saat diil ama) Saat calar calmaz tepesindeki pervane ucuyor ve yataktan kalkip onu yerine takana kadar da susmuyor, yani tam anlamiyla uyandiriyor sizi.


Digeri ise cep telefonunu sarj ederken kullanmak icin, surekli sacma sapan yerlerdeki fisler bos olur ve cep telefonunu buzdolabinin uzerine, kutuphaneye vs yerlere koymak zorunda kalirim ve dusme tehlikesiyle cok karsilasir, iste bunu engellemek icin uretilmis. Benim hosuma gitti.Bir de orjinal sitesi var ki orada daha da ilginc seyler var.http://www.iwantoneofthose.com/




Sizi bu urunlerle basbasa burakirken, ben mayismak uzere oldugum ruh halinden cikip bitirmem gereken islerime geri donuyorum. Son gucumu de veriim ki, hafta sonumu Lost izleyerek gecirmek icin sabirsizlaniyorum. (anladim ki Dexter bana gore bir dizi degil, kendime eziyet ediyorum, ben de daha heyecanli bi seyler olsun dedim ve Lost ruzgarina kapildim:) Her aksam bi bolum izliyorum, ya acaba bi tane daha mi izlesem diyorum, bazen uyku agir basiyor. Neyseki hafta sonu geldi:)


Not1: Bugun sonunda Yenisayfadan istedigim kitaplar geldi. Kargo elemanini gorunce bu kadar sevindigim nadir anlardan biriydi.Cunku bitmisti kitabim. Dino ve ben toplamda bi suru kitap istedik diye arti olarak hediye kitaplarimiz da geldiii, okuyacagim bii suru kitap oldu. Ilk olarak suna basliyorum. Mutluyum:)


Not2: Sevgilim Adanada. Ozledim;(

3 comments:

  1. nymcim, şu şey, hani "telefon şarj etme platformu"... bana şunu düşündürdü: bu kadar basit birşeyi nasıl akıl edemedim :) Ne şeker birşey öyle. Uzun kablolara da gerk kalmıyor. Bulup çıkarttığın için teşekkür ederim. Minnacık ama güzel bir nesne :)

    ReplyDelete
  2. Ya daha 2-3 gün kadar önce bir arkadaşım o çalar saati bir arkadaşına hediye aldı bahsettiğin siteden. Ben de dedim böyle şey mi olur ne kadar asap bozucu bir hediye bu!:) Sabahın körü bir pervane uçuşup duruyor kafanda bir türlü de susmuyor! Ben çıldırırım sanırım :)
    Telefon tutacağı ise ne kadar süper bir fikir. Rastlarsam ben de edineceğim bir tane!
    Safran Sarı'yı da çok beğenmiştim ben hatta bir ara birşeyler yazmıştım onun hakkında.. Sana da iyi okumalar, beğenirsin umarım!:)

    ReplyDelete
  3. Merhabalar, Denizcim bende bu site hosuma gitti belki sizler bi seyler bulabilirsiniz diye yaziim demistim. Gercekten ufak ama ise yarar seyler.Bazilarinin fiyati ucuk ama olsun:)
    Ayse, bende heyecanla okuyorum safran sarıyı.Bi yandan da lost heyecanı sardı. Biraz aksatıyorum ama kısa zamanda biter sanirim..Senin yorumunu da merak ettim;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...