09 January, 2012

İyiki almışım - 2 -


Benim son günlerde hayatımı kurtaran bir anakucağı var. Bunu tavsiye üzerine eşim almak istedi aslında doğumdan önceki günlerde. Ne yalan söyleyeyim bana oldukça gereksiz geldi. Ama kendisi arkadaşına gittiğinde bebeği bunun üzerinde görmüş ve arkadaşı da tavsiye etmiş.. Neyse kırmayayım pahalı birşey de değil alalım bari dedim.. İyiki de öyle demişim. Annemler gittikten sonra kızım uyurken pek yalnız bırakamıyorum. Şu anda çok küçük, düşme tehlikesi vs yok, bırakabilirim aslında ama kendi kalmıyor. Uyutup mutfağa gidiyorum, 10 dakika geçmeden ağlama sesleri geliyor. Artık bu anakucağı ile hangi odada olsam yanıma taşımaya başladım. Hem sallana sallana uyuyakalıyor. Hoşuna da gidiyor. Benim çok işime yaradı. Biz şuradan almıştık. Aklınızda bulunsun:)

5 comments:

  1. benim de bu aralar alınacaklar listemdeki soru işaretli ürünlerden biri. aslında kullanan herkes de pek memnun oldugunu söylüyor ama nedense şu araba için alınanlar da sanki aynı işi görürmüş gibi geliyor bana.
    görmez mi??

    ReplyDelete
  2. Ben bir arkadaşıma hediye almıştım, o çok dua ediyorum sana müthiş bir şey bu dedi , hemen gittim bizim bebik içinde aldım :)

    ReplyDelete
  3. Nzn cım, benim araba için aldığım puset sürekli arabada kalıyor, o v için hem ağır hem de biraz hantal, srekli elinde taşıyamıyorsun. Ama bu mavi çok hafif ve pratik bir de rahat sallanıyor. Şart mı dersen bence değil. Ama benim kızımı susturmama çok yarıyor. İstersen biraz bekle senin bebiş doğunca sen araba için aldığın anakucağıyla başlarsın, olmadı düşünürsün:)

    Haydins, çok iyi etmişsin:) Valla benim şu sıralar en çok kullandığım eşyası:P Geceleri bile kolum yorulunca bunda sallayıp uyutuyor, sonra yatağına götürüyorum:P

    ReplyDelete
  4. pahali degil mi?! bebek olunca hesap kitap baya bi karisiklasiyor anlasilan, alistirmak lazim bunyeyi :)

    ReplyDelete
  5. Görkem,evet bünye bebek eşyalarını göre göre yüksek fiyatlara alışınca ondan herhalde pahalı gelmiyor:)) Bu arada ben bu tip eşyaların birkaç kez kullanılmasından yanayım. Yani bizden önce yakınımızın bir bebeğinden bize kalan eşyalar oldu. Onun dışındakileri aldık. Ben de bu aldıklarımı mutlaka eşe dosta veririm:) böyle olunca da çıkarıyor bedelini:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...