02 October, 2012

Koza'nın Dişi


Bizim kızın her huysuzluğunu aylarca dişe bağladıktan sonra geçen ay alttan iki minik inci göründü sonunda bizde şenliklerle kutladık tabii durur muyuz:)


Bir Cumartesi günü, buradaki akrabalar, iş arkadaşlarım, komşularımla birlikte bizim evde kutlama yaptık. Diş bahane oldu aslında, hem kalabalık bir ekip toplanıp çaylar pastalar eşliğinde sohbet ettik. Hem de benim için doğum günü provası oldu:P 

Yukarıdaki keselerde gelenler için aldığımız çeşitli renklerde doğal taşlardan bileklikler vardı.. 


Diş kurabiyelerini ise iş yerinden arkadaşım Selincim yaptı, daha yakından resimler ve blogu için tıktık..

                                       

Bizim için prova oldu dedim ya, işte fotoğrafı da önceden çekmeliymişiz bu da prova oldu. Sağolsun bizim makine ile hiçbir arkadaşım fotoğraf çekemiyor:) İşte yukarıda bir örneği.

O kadar pasta börek yaptım, üzerlerine kardeşim Amerikalardan uğraştı, etiket, Koza için süsler vb gönderdi, ama tek fotoğraf yukarıda:P




Adetmiş dedik, Koza'ya meslek seçimi yaptırdık, o da dedesinin izinden gitmek üzere doktor olacağını ilan etti. Bizim kızlar steteskopun tepsideki en ilgi çeken şey olduğunu söyleyince onu çıkardık neyi seçer diye bu sefer de gitarı seçti. Kızım sanırım gitar da çalan bir doktor olacak:)) 

Sonuç olarak çok çok keyifli bir gün geçirdik, gelen arkadaşlarıma çok teşekkürler:) Kozacığım da umarım bütün dişlerini sorunsuz çıkarır, o dişler bi işe yarasın diye biraz daha yemek yer ve umarım çok mutlu olacağı bir meslek seçer... 


P.S. Picnik.com kapandı benim de fotoğraf sanatım sona erdi. Bildiğiniz kolay, online fotoğraf düzenleme sitesi var mı? Şimdilik pxlr kullanıyorum ama pek sevmedim malesef. 

8 comments:

  1. hayırlı olsun dişleriniz:))çürüksüz çarıksız sağlam bir sürü dişi olsun Koza'nın,ömrünce de hiç dişiyle ilgili bir sıkıntısı olmasın inşallaaahhhh!çok güzel bir gün olmuş belli ki ama fotoğraf meselesine üzüldüm gerçekten..fotoğraf düzenleme için ben de picnik kapanmadan önce orada reklamını gördüğüm picmonkey'e bakıyorum..Çok güzel bir site o da..çok sevgiler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuraycim tatli misin;-) cok tesekkur ederim guzel dileklerin ve site onerin icin, hemen isinlaniyorum;-)

      Delete
  2. Instagram oneririm. Belki iphone dunyasina girmek icin bir bahane olur:) Hersey cok guzel gozukuyor. Bir de Kozayi yerim!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nilaycim, ah o instagram, bi ben eksigim heralde;-) belki ilerde gelirim ben de. tesekkurler;-)

      Delete
  3. yaaa nihayet Koza'm ya.
    canım hayırlı olsun ilk dişleriniz.
    çok karartmayayım ensenizi ama maalesef genel huysuzluklar,ateş, uyku ve yeme sorunları her dişte tekrarlanıyor.
    bitmiyor anacım bitmiyor :)
    yine de şimdilik daha rahat edeceğiniz kesin.
    ve kesinlikle bence yemekten süsten püsten herşeyden önemlisi fotoğraf çekmek.
    geriye birtek o kalıyor çünkü :)
    öperiz 2nizi de.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh Nes teyzesi ne kadar haklisin, etrafimda senin gibi fotografcilar yok malesef:-( bidahaki sefere kimse gelmeden, ben bol fotograf cekicem;-)opuyorum cok;-)

      Delete
  4. Nilufercim blogun oldugunu yeni gördüm:) sayfalari bir cirpida okudum koza cok tatliii öpüyorum sizi benimde karaladigim bi blogum var beklerim omurinandi.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Omurcum cok sevindim ben de seni hemen takibe aliyorum;-) opuyorum ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...