31 August, 2009

Body Shop'tan bir krem


Yillarca ellerime hic krem surmedim. Kremin oyle yagli yapis yapis dokusundan nefret ederdim. Annem ve kizkardesimin cildi cok kuruydu ve onlar surekli krem kullanirdi. Hatta kucuklugumu dusununce annemin ayagindan gecirdigi taytlar, koca koca kupeler, vatkalar, bi de cire-aseptine kokusu geliyor aklima:)


Nitekim, ben kullanmayip sonra ellerim kurumaya baslayinca krem bagimlisi oldum ancak hala cok yagli kremleri kullanamam. Yukaridaki krem ise son donemdeki favorim, kendisi bu cok yagli kullanamam inadimi kirdi, kurumus ellerimi mukemmel derecede yumusatiyor, ama ben kendisini en cok dirseklerim icin kullaniyorum, masaya degmekten kece gibi olan dirseklerim Almond oil hand rescue treatmenti gorunce kuzu gibi oluyorlar:) Hic de oyle kotu bir his birakmiyor elimde..Kis yaklasiyor. Size de tavsiye ederim:))

4 comments:

  1. body shop'un her ürününe zaafım var, tavsiyen için sağol canım..

    ReplyDelete
  2. Nivea'nın mavi kutusu derim başka da bişi demem :)Her evde vardır ondan kesin... bahrikapar.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:54 PM

    bademli, oh mis gibi kokar, sirf mis gibi kokuyor diye ben de sac bakim ürününü bademli secmistim, ve bahrikapara katiliyorum, ben de nivea üstüne kozmetik tanimam, mavi kutu degil de (o cok yagli) beyaz kutulusunun kullanimi sanki daha kolay (cok kokos olduguma karar verdim simdi)

    ReplyDelete
  4. Zeynep, maalesef benim de zaafim var, Body Shopa girince onu da deneyeyim, bunu da alayim deyip maddi anlamda batip oyle cikiyorum:)

    Bahri, evet bizde de vardi o mavi kutudan:P

    Rahsan, gercekten de guzel kokuyor, mis:) Niveanin kokusu ise benim icin de ozeldir, temizlik kokar ya o krem, kozmetik degil:) Mavi kutu ise benim icin oldukca yagli, ben de beyazi tercih ederim:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...