30 July, 2009

Şile



İstanbul'a çok yakın olup da bu kadar süre gitmediğimiz bu ilçeye gitme şansı bulduk. Küçücük bir tatil yaptık..İnternetten araştırma yaptığımızda Doğa Tatil Köyü'nde karar kıldık. Aslında kafamda soru işaretleri vardı çünkü burası sahile uzak (3km kadar) Ve bence denizi görmeden tatil olmazdı. Ama diğer bütün otellere bakıp buraya karar verdik ve hiç de pişman olmadık, hatta internette göründüğünden çok daha güzel olduguna karar verdik.


Burada kalmak iki çeşit seçenek var, odalar ve villalar. Kalabalık gidildiğinde villalarda kalmak çok daha güzel olabilir.. Çok geniş kocaman bir alanda konuçlanmış ve ne kadar kalabalık olursa olsun pek belli olmaz diye düşünüyorum. Tüm spor aktiviteleri rahatlıkla yapılabilir.. Biz bol bol langırt ve masa tenisi oynadık:) Yanımızda spor ayakkabılarımız olsaydı tenis kortları da çok güzel görünüyordu..Bana o kadar iyi geldi ki resmen deşarj oldum..


İçinde yapay bir gölet var. Orada da bir sürü ördek-kuğu. Yemek sonrasında aldığımız artan ekmekleri onlara götürüp ellerimizle besledik.. Öyle güzellerdi ki:)


Yemekler çok güzeldi. Hem görüntü olarak hem de tadı...Hem de saçma sapan gereksiz fazlalık ve israf da yoktu hoşuma gitti. Personel çok güler yüzlü ve yardımcıydı. Etraf inanılmaz temizdi..Sonuç olarak ben çok çok memnun ayrıldım:) Küçük kaçışlar için mutlaka tavsiye edilir:)
***Fotograflar internet sitesinden. Benimkiler de yolda...

3 comments:

  1. Buraya yaklaşık 1 ay önce gitmiştim ve buraya gittiğim için Placebo konserine gidememiştim :( O yüzden burası pek aklımda iyi kalmadı ne yazık ki, yemekleri fena olmasa da.

    ReplyDelete
  2. ben cok duymusumdur sileyi, annemler gitmis, ben gidememisimdir.

    hatta neden gitmemisimdir?
    herhalde istanbulda fink atiyordum o siralar!

    ReplyDelete
  3. Ata, zorla gittin galiba:) Kötü olmuş hakkaten. Benim neyseki yapacak başka bi işim yoktu:)

    Ayci, ben de çook duydum, sonunda da gittim. Sen de git:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...