01 April, 2009

Makarna sevenler


Şu siteye mutlaka bakın:)) Buzdolabınızdaki malzemeleri seçin, ne çeşit bir sos hazırlayabileceğinizi görün:P


Not: Pazar günkü seçimleri unutmaya çalışıyorum:(

4 comments:

  1. Secım sonuclarını ızlerken kesılen elektrıklerı gordukce,çalınan sandık ve cuvalları duydukca nasıl bır rezalaet dedım durdum..Daha once boyle seyler olur muydu? Tv'ler cok mu gozumuze sokar oldular bılemedım..Demokrası kelımesının anlamını bılmeyenler tarafından mı yonetılıyoruz acaba!!

    Secım konusunda cenem durmuyor..sıteye bakayım makarnayı cok severım ben :)Ogrencıyken nefret edecek kadar cok yesemde bır sure sonra nefretımı unuttum :)

    ReplyDelete
  2. aytaç gene seçildi :) çok komik.. makarnayı bende çok seviyorum barilla süper bir makarnadır ayrıca.. böle sos felan bilmiyorum ama üstüne ton balığını ve ketcabı basıyorum bira ile (efes fıçı) eğlenceli dakikalar yaşıyorum :)

    ReplyDelete
  3. Makarnayi cok seviyorum. Evden uzak kaldigim su gunlerde en cok annemin makarnasini ozluyorum, cok da ozel bir sos yapmiyor ama en sevdigim makarna o.

    Secim konusunda da, genel secimlerden ders almistim, o yuzden pek umudum yoktu ama yine de bir isik goruyorum :)

    ReplyDelete
  4. Haydinscim öncelikle bu kadar geç yazabildigim için özür dileyerek başlıyorum:( Seçim konusunda ben de çok sinirliyim, ama bak hemen unutluyor herşey. Nasıl olsa oylarımız çöpe atılıyor diye sıra beklemeyip oy vermeyen arkadaşlarım vardı, haklı mı çıktılar yani..Üzülerek izledim. Makarna ise, ne kadar çok da yesem hayatta bıkmayacagım bir yiyecek heralde:)

    Esin, zaten makarna da olsa, tavada yumurta da olsa anneleriin yaptıgı bi başka oluyor:) Ben de daha o mertebeye erişemedim. Umarım ışık konusunda yanılmazsın:))

    Ozancım, seni buralarda görmek güzel oluyor, özletme kendini:) Aytaç amca seçildi ama neyseki seçildi dedik yani:( Bu arada keşke birlikte olsaydık da makarna yiyip Efesleri birlikte hüpürdektseydik.. İçki olayına alıştım haa:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...