25 January, 2009

Gidenlerden


- İlkay sormuştu : Blogunuzu kapatmayı hiç düşündünüz mü diye? Aslında çokça düşündüm. Bazen uzun süreler yazasım gelmiyordu, sonra da bişeyler yazmalıyım diye kendimi zorluyordum.Öyle olunca da insan düşünüyor bi de bu mecburiyet mi kaldı hayatımda düşünecegim diyor işte bu zamanlarda.. Ya da blogum herhangi bi amaca hizmet etmiyor, acaba konusu olan bir blog mu açsam (sadece okudugum kitapların özetinden, yada mutfak maceralarım ne bilim uğraştığım şeylerle ilgili) diye düşünüp bunu kapatma planı yapmıştım.. Ama sonra bakınca ve de geçmiş postlarımı dönüp okuyunca o dönemde neler yaptıgımı hatırlıyorum ve buraya yazmamış bile olsam nasıl bir ruh hali içinde oldugumu.. Bunların kayıtlarını tutmak da beni mutlu ediyor. Bazen gülüyorum ne komik yazmışım diye.. Ama yine de seviyorum, bişey anlatmasa da bu sayfada ahkam kesmek hoşuma gidiyor. Hıı tabi bir de blog arkadaşlarım:) O yüzden de İlkaycım hiiiiç düşünmüyorum kapatmayı:P



- Bavul Hikayesi'ni izledim bu hafta. AKM kapalı oldugundan gidebileceğim Cevahir sahnesi ve Kenter tiyatrosu kaldı. Oyunların birçoğunu da gecen yıldan izlediğim için pek seçenek yok o yüzden bu yıl daha az gidebiliyorum tiyatroya.. Oyun güzeldi. İki kişilik bir oyun, insanı sıkmadan anlatıyor herşeyi. Evlilikle alakalı düşündürüyor. Zaten Türk bir yazara ait oldugu için öyle çok uzak örnekler de yoktu..



-Ben sevgililer gününü pek önemsemem, şimdiye kadar 14 Şubatta sevgilime hiç hediye almadım, o da bana:) Ama bu yıl şuradaki çikolata kursu bana hediye edilsin isterdim:P



-Haftasonları gittiğim dış ticaret kursu bana en çok: Bundan sonra haftasonlarının kıymetini daha fazla bilmem gerektiğini öğretti..



- Şubat ayında tekrar spora başlamaya karar verdim, umarım bi aksilik çıkmaz..,



**Fotograf Litera'da çekildi. (İlk kez gittim ama çok sevdim, özellikle yazın denenmeli:P)

10 comments:

  1. hic bir mecburiyeti yok...sorumluluguda yok bana göre. kapatma, istersen yillar boyu yazma...ama kapatma....mali insan!

    ReplyDelete
  2. bende bazen kapasam mı kapamasam mı dıye dusunuyorum.. sonra yıne senın belırttıgın sebepten kalsın dıyorumm:)

    ReplyDelete
  3. Aman sakında düşünme zaten:))

    ReplyDelete
  4. Amanin Nymcim, o ne güzel bir yermiş öyleeee. Hayallerimin fotoğrafı desem? Böyle bir apartman boşluğu olsa, ben de o apartmanda otursam.
    Benim sana bir mim borcum var, onun bile yazamadım. İçimden yazmak gelmiyor uzun zamandır. Ama senin gibi dolu dolu bir genç hanımın izlenimlerini okumadan duramayız :) Böyle bir şey düşünsen vereceğin kararı bilmek beni mutlu etti.

    ReplyDelete
  5. ben bi kere sırf artislik olsun diye kapattım. büyük yankı uyandırdı, açtım sonra :p halbuki yazılar filan duruyodu hep, aslında hiç kapatmamıştım ki, kapatır gibi yapmıştım :)

    fotoğraf bana bişi anımsattı. böyle eskiden apartmanlarda aydıklık diye tabir edilen bölümler olurdu. evin iç odalarının ışık alması için. bizim eskiden oturduğumuz evde de bi bölüm vardı ve içi aynı bu fotoğraftaki gibi çiçeklerle doluydu. çok güzel bi kokusu vardı oranın. o kokuyu alır gibi oldum fotoğrafı görünce :)

    ReplyDelete
  6. ben yeni başladığım bu yolda çabuk pes edenlerdenim maalesef :( burada yazmak istemediğim bi şeylere üzülüp kırıldığım için çokkkkk severek açtığım blogumu kapadım :(( amaaa hala okuduğum bir kaç blogu severek okumaya devam ediyorummm :)

    belki yanlıştı ama tepkim o an öyleydi, doğrum oydu.. yakın zamanda başka bir sayfada başka sebeperle tekrar blogum olsun istiyorummm.. olmasını istediğimiz,olsun diye adımlar atmaya başladığımız bebeğimize bu hazırlık günlerini da kapsayan güncem olsun istiyorum bu sefer :)))

    yakında :Pp

    hamiş: ayrıca blogun çok güsel ve eğitici, öğretici: fikrimühim,müze kartı,okuduğun kitapları,izlediğin film ya da tiyatroları takip edip önemsiyorum anacımm ben :)

    uzun oldu üzgünüm, ama içimi dökesim varmış belli :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous11:50 PM

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Ayci, haklisin ben de oyle dusundugumden kapatmiyorum iste:P Bu arada mali insan??

    Yass, sen de kapama sakin.. Sakin..

    Ilkaycim, cok tesekkurler:P

    ReplyDelete
  9. Denizcim, canim blog dunyasi ozledi seni:) Ama zorlama yok, ben de baktim bi kac kere hani Deniz mimini yazmamis diye ama bosver icinden gelince yaz sen, en guzeli oyle>:)Bu arada mekana ben de bayildim, o apartmanda komsu olalim mi senle?

    Stickman, aman korkutma kimseyi:P Bu arada ben de boyle bir apartmanda oturdum ama orta bosluk hic boyle degildi, genellikle daha kirli oluyordu.Mutfaktan biseyler atanlar filan olurdu!!Ben buraya bayildim..

    ReplyDelete
  10. Cigdem, ben de birden kapadigini gorunce sasirdim.. Sebebini bilemiyorum ama benim anladigim soyle bise var ki, sanirim bu kadar cok fotograf ve detay verince sonrasinda kirilabiliyor insan:( herneyse, en azindan buralarda olmana sevindim:P Demek bir bebek icin gunluk olacak, hadi hayirlisi:)Cok tesekkurler soylediklerin icin:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...