14 October, 2008

Abba

Artik su son postumu her gordugumde yeter yaziim diyorum ama bugune kadar geldik iste. Gecen hafta genel olarak skintidan patlamis olsam da soyle bir baktigimda Sali gecesini Hayal Kahvesinde Badem konserinde, Cuma aksamini da Istanbul Gosteri Merkezinde Mamma Mia izlerken gecirmisim.. Ama naapim sevgili blog, hava guzel, is stresli, ee dolayisiyla insan is disinda daha sosyal olmak istiyor. Cumartesi gunu dovme yaptirmaya karar vermis, is cikisi hep birlikte Taksime gitme planlari yapiyorduk. Ancak benim haftaya Adanaya dugune gidecek olusum ve sirti acik kiyafetim sonrasinda sirtimda kipkirmizi gorunen bir dovmenin hem pek hos durmayacagi hem de annemlerin (saglik acisindan) kiyameti koparabilecekleri aklima geldi ve bir sonraki aya ertelemek zorunda kaldik. Ama benim icimde kaldi Taksim’e gitmek. Ne zamandir gunduz gidemiyorum oraya ve ne zamandir da soyle rahat rahat pasaj gezemiyorum. Esin burada olsaydin kesin seni arayacaktim:) Ama kendime eslik edecek birini bulamadim (icimden de tek gitmek gelmeyince) evde uykulu bir vaziyette dolastim..

Gelelim konser ve gosteriye, Hayal Kahvesindeki Badem Konseri 22.30 da baslayip 00.30 civarlarinda bitti. Gayet eglenceliydi.(hafta ici olmasina ragmen) Saka maka butun sarkilari da biliyormusum haa. Eee eslik ettigin konser daha bir guzel oluyor. Hele bi kac Miller dan sonra:) Her zamanki gibi fotograf makinesini tasimaya usenip goturmemis olan ben, Bedbirds’un telefonundan yararlanip su yukardaki fotografi cektim, burdan kendisine tesekkuru borc bilirim:P



Cuma aksami ise is cikis tum ofisce once Bakirkoy Midpointte eglenceli bir yemek yedikten sonra Mamma Mia’yi izlemeye gittik. Iyi ki de gitmisiz. Hayatimda izledigim en muhtesem seylerden biriydi. Annesinin eski gunlugunu okuyarak tahmini 3 baba adayini kendi dugunune cagiran Sophie'nin hikayesini izledik. Gosteri boyunca soylenen Abba sarkilari ve muhtesem sesler ise beni kendimden gecirdi. Canli muzik de muhtesemdi. Tum gosteriyi agzim kulaklarimda izledim yani.. Ama tabi oraya giderken oturulacak yerleri iyi secmek gerekiyor. Internetten bakinca guzel gorunuyor ama bi sonraki seferler icin tecrube oldu bana.Cikis kapilarindan birine yakin oturuyorduk ve gosteri basladiktan sonra da seyircileri almaya devam etmeleri tum dikkatimizi dagitti. Bir de arkadan tatli tatli bir ruzgar esiyordu ki, acik havada izlemis etkisi yaratti bize..Hi eger gidecekler olursa metroyla gitmelerini tavsiye edebilirim cunku araba trafigi felaket kotuydu..

*Muzikalin sonunda (yanda) Sophienin annesi ve arkadaslarinin soyledigi sarkilar ve (klasik olarak) Merhaba Istanbul, Bir daha ister misiniz diyerek inleyen 'evet' sesine karsilik tekrar yasanan cosku da gorulmeye degerdi.

*Bundan sonra arkadaslarimi ne sebeple olursa olsun ihmal etmemeye karar verdim. Zaten su sehirde cok fazla arkadasim yok, onlarla da is, trafik vs vs bitmeyen tukenmeyen bahaneler sebebiyle cok az gorusebiliyordum buna bir son verdim.

*Bi de cesitli sebeplerle kapattigim feysbukumu yeniden actim bazilariyla tek iletisim kanali oldugundan..

* Gelecek hafta hem evlilik yildonumumuz (1 yil ne cabuk gecti:) ) hem de sevgilimin dogum gunu, ne alacagima hala net olarak karar verebilmis degilim, cildiracam..

* Cuma gunu tek gunlugune Adanaya gidiyoruz. Ozan evleniyoor. Sevgilim de nikah sahidi oluyor.. Ne kadar cok dugun oldu su siralar:))

9 comments:

  1. Yalniz saka maka fotografa bakiyorum da,afis olarak bile kullanilabilecek kalitede gorunuyor :)

    ReplyDelete
  2. Nymcim, haftaya da kutlarız tabi de, ne kadar çabuk geçmiş 1 yıl :) Daha dün gibi geldi şimdi okuyunca. Müzikal ile ilgili izlenimlerin için teşekkürler. Canlı olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Adana'ya da güle güle gidin, iyi yolculuklar :*

    ReplyDelete
  3. off off ne güzel gezmişsiniz valla bu senin sıkılan halinse gezme haline ne olacak merak ettim.
    iyi yolculuklar selam söyle oralara.
    1. yıl şimdiden kutlu olsun. Ne de çabuk geçiyor zaman bir bakmışsın 10 oluvarmiş:)))
    sevgiler

    ReplyDelete
  4. Bedbird, peki pekii anladık:)

    Denizcim, teşekkürler, valla bana da çabuk geliyor:)Keşke sen de burada olsaydın da izleseydin müzikali, kendinden geçiiriyor insanı:)Senin için kebap yicem Deniz:P

    İlkay, valla haklısın aslında ama ne bileyim içim içime sığmıyor sürekli bi gezesim var bu aralar:) (hayırdır inşallah!)
    Çok teşekkür ederim.İlkaycım fırsat olursa sıkmaları da senin için yicem>:P Amiin diyoorum dileğine..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Bedbird, peki pekii anladık:)

    Denizcim, teşekkürler, valla bana da çabuk geliyor:)Keşke sen de burada olsaydın da izleseydin müzikali, kendinden geçiiriyor insanı:)Senin için kebap yicem Deniz:P

    İlkay, valla haklısın aslında ama ne bileyim içim içime sığmıyor sürekli bi gezesim var bu aralar:) (hayırdır inşallah!)
    Çok teşekkür ederim.İlkaycım fırsat olursa sıkmaları da senin için yicem>:P Amiin diyoorum dileğine..

    ReplyDelete
  7. Rahsan ve Esin salaklıgım yüzünden reject ettim yorumunuzu:( Çok teşekkür ederim öpüyorrum:)

    ReplyDelete
  8. Anonymous8:10 AM

    tabi tabi olabiliyor bazen öyle :) sen benimle daha önce tanissaydin, 20 kere blogu toptan sildim oyniyim derken :) ama yorumu hatirlamiyorum ve tekrar edemiyorum, sevgiler :)

    ReplyDelete
  9. Rahsan, benim de senden bi farkım yok malesef:( Neyseki okumustum yorumunu. Tesekkür ediyor kocaman öpüyorum:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...