19 July, 2008

Tatil - 1


Tatilden döndüm ve işe başladım ancak yine o kadar çok iş yıgılmıstı ki hiç yabancılık çekmedim. Sanki önceki gün de işteymişim gibi çalışmaya devam ettim. Sonunda yazmak da bugüne kaldı. Tatilimizin bir kısmı yine Adana'da geçti çünkü ikimiz de ailelerimizi çok özlemiştik ve tatil planını oradan başlattık. Sıcagı bile özlemişim pek engelleyemedi gezmemizi. Her zamanki gibi bol bol yedik içtik ve hesap da her zaman buradakine göre çok daha ucuzdu. Yeni Adana tarafında birkaç tane kebapçı var yan yana. Sol taraftaki masa Sercan kebapta çekilmiş, henüz yemekler ve üzerine tatlı-dondurma- meyve gelmeden çekilmiştir. Karşılıgında da İstanbula kıyasla cüzi bir miktar ödenmiştir:)
Orada bana uzun süre yetecek kadar kebap stoku yaptım. Annelerin ellerinden mükemmel yemekler yedim, mangal yapma fırsatım oldu. Yine kilo aldım işte:( Misafir olarak gitmek zor oraya, herkes misafirmişiz gibi davranıyor sürekli : ye ye ye:P
Adana da bir süre kaldıktan Silifkeye gittik. Onun ayrıntıları da daha sonra:)

4 comments:

  1. Hoşgeldin Nymcim, Silifkede sıkma yedin mi :) Ne için gittiniz, yoksa Susanoğlu'na mı? Neyse demişsin sonra anlatacağını, ben niye ısrar ediyorsam :) Öptüm, yeniden hoşgeldin.

    ReplyDelete
  2. Tekrar hosgeldin Nilufer :) Ben de ekim ayini bekliyorum 3 gun 3 porsiyon kebap +3 kilo icin :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous4:39 AM

    Hoşgeldin,masa çok güzel gözüküyor.

    Yazılarını bekliyorum
    sevgilerimle

    ReplyDelete
  4. Deniiiz, malesef sikma yiyemedim bu sefer:( Ayrintilari yazacagim..

    Esin, hosbulduk, geldim ama hala kendime gelemedim:) Vayy be ekim de en guzel zamanlar haa:P

    Cilekli pasta, hosbulduk.. birlikte boyle bir masa paylasmak dilegiyle:))))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...