06 March, 2014

Dönüş


Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır misali ben de 1 sene civarında bir aradan sonra bloguma dönüş yaptım. Çünkü eski yazılarımı okuduğumda mutlu oluyorum, Çünkü blog sayesinde tanıştıgım arkadaşlarımı hatırladıkça burayı unutmanın vefasızlık olduğunu düşünüyorum, Çünkü hayat bazen çok üzerime geliyor, çok şükür sağlığımız yerinde diye teşekkür ediyorum tabi ama, hem çalışmak, hem annelik, hem ev işleri, hep işler güçler nedeniyle kendime zaman ayıramak beni çok yıpratıyor, Çünkü tüm bu yaptıklarım arasında hep bir şeyler eksik hissediyorum, ne kendimi istediğim kadar işime verebiliyorum, ne istediğim gibi iyi bir anne ve eş olabildiğimi düşünüyorum, ne de eski benden eser olduğunu, kendi zevklerime vakit ayıramıyorum, bazen sabahları asık suratla uyanıyorum ve tekrar modumu değiştirebilmek zor olabiliyor. Çünkü eski arkadaşlarıma yeterince vakit ayıramıyorum, kalan tek hobim kitap okumak, o da akşamları sızmadan önce birkaç sayfa.. Bu nedenle bloguma daha sık yazı yazmak için kendimi gaza getiriyorum ve daha sık buralarda olmak isiyorum. Hala orda mısınız sevgili okurlar? Yoksa herkes Instagramda, Twitterda mı :)

15 comments:

  1. valla ben buralardayım ama asıl öncelik tabı kı ınstagram :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa o zaman hemen ekliyorum seni instagramdan:)

      Delete
    2. ekledın mı benım kullanıcı adım gizydeny :) ekledıysen ben de hemen ekleyeyım :) 2 gundur ıg a gıremedım hıc

      Delete
  2. Hoşgeldin, ben hala takip ediyorum:) Annelik ve bu ülkede yaşayan bir kadın olmak maalesef kolay değil ama sanal da olsa blogla da olsa biraz canlanmakla başlamak en güzeli.!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurcum, ne kadar sevindim yorumuna, çok teşekkürler:) Yalnız olmadığımı bilmek güzel..

      Delete
  3. aynı fikirdeyiz gerçekten. hiç bir şeye yetişememek, en çok da çocuğa, çünkü onun telafisi yok...bakıcı bulamamaak, evin hep dağınık olması, alışveriş yapmaya vakit bulamamak, yeni birşeyler alamamak....uzar gider. hepimiz aynıyız demek ki..yaşlanırsak eğer, ancak o zaman belki rahat edicez, onda da benim için geçerli, çok az bir emekli maaşıyla :p defne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Defne yok yok hepimiz için geçerli merak etme:)

      Delete
  4. nilüfercim hoşgeldin:) ne kadar doğru yazmışssın bende kendime hiç vakit ayıramaz oldum:( arada yazmaya alısıyorum eskisi kadar düzenli değil instagramda paylaşmak daha kolay sanki:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ömürcüm, malesef insatgram, twitter facebook kolayımıza geliyor ama orada yazdıklarımız ucup gidiyor, blog ise hep kalıcı aslında:P

      Delete
  5. Ben de buradayım da yazamıyorum senin gibi uzun süredir :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ata, dönüş yazısı yazıp üzerine de 1 ay geçirmem biraz ironik oldu ama blogger biraz beni sinir ediyor ama alışacağım bu haline:)

      Delete
  6. Nilüfercim, instagram kolay olsada artık ben de blogdayım, biraz geç oldu ama Beyaz gelince hayatımıza anılarımızı unutmadan yazmak istiyorum:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Didemcim yeni gördüm blogunu, ne kadar renkli ve güzel, çok sevdim:)

      Delete
  7. :) Heyy hoş geldin o halde. Ben de hem var hem yok arası günlük yazmak zor artık bize ama 2-3 ayda bir yazmak bile beni mutlu ediyor. Ve blogerlarımı okumak tabikisi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çiğdemcim yazımın üzerinden 1 ay geçti farkındayım ama yazacagım, yazacağım.. ümitliyim:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...