12 September, 2010

12 Eylül 2010


Yazacak çok şey var ellerim bi türlü yazmıyor ama bugünü not etmek istedim bloguma öncelikle güzel olanı. 2010 Dünya Basketbol şampiyonasında zorlu takımları eleyip Amerika ile final oynayacağız bugün. Tüm maçları büyük bir heyecanla izledim ama en son yarı final maçında Sırbistan ile son saniyeye kadar ettiğimiz mücadeleye kalbim zor dayandı. Bugün ne yaparım bilmiyorum, dua ediyorum elimden gelen bu:)) 12 dev adama bol şans diliyorum.

Bir diğer önemli olay ise anayasa değişikliği için referandum vardı bugün. Şeker bayramı tatilinin son günü olması sebebiyle % 77lik bir katılım oldu ve % 58 evet oyuyla (bu postu yazdıgım anda sandıkları %99u açılmıştı) kabul edildi.. Demokratik hukuk devletimizin vatandaşlarından bu sonuçlar çıktı.Çok üzgünüm..

** Fotograf buradan.

4 comments:

  1. bundan sonra gerçek hukuk işleyecek.içiniz rahat olsun.
    "güzel günler göreceğiz , güneşli günler"

    ReplyDelete
  2. Kendilerini demokrat gösterip, devrimciler kaybetti gibi yorumlar yapmalarına dayanamıyorum :((

    ReplyDelete
  3. 12 dev adamın yaptıklarına sevinemiyorum maalesef.. hedefimiz küçükmüş..adamlar yarı final maçını alınca şampiyon gibi seviniyorlar.. birdaha nerden elimize geçecek final oynamak. maç bitmiş sporcular sabahın altısında uyumuşlar nasıl bir profesyonellik..hele hidayetin resmen bize para verin bu kadar iş yaptık çığlığı olayı tam çığrından çıkarmıştır..amerikada öyle ahım şahım baskette oynamadı..finali kafadan kaybetmişiz zaten.. bizde arkalarından dua okuyoruz aman inşallah kazanırlar bilmem ne.. gösteriş olarak ilk iki periyot eh biraz bişiler yaptı gibilir sonra 3. periyottan sonra iş koptu izlemişsindir..istemiyorum böyle ikinciliği elinden geleni yaparsın kaybedersin amenna..hele benim vergimle 27 milyon lirayı bu heriflere pirim diye verenin te burdan oraya kadar..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...