07 November, 2009

Kitap Fuarı 2009


Cuma günü öğle arasında kitap fuarına gittik..1 saat içinde fuarı dolaşma şansım oldu neyseki. Ancak yanlış günü seçmiştik, inanılmaz kalabalıktı milyonlarca çocuk vardı başlarında öğretmenleri ve ağızlarında maskeyle.. Sürekli birileri kayboluyor, birileri bulunuyor ve anonslar yapılıyordu. Ah o anonslar, sırf bu yüzden orayı daha çabuk terkedebilirdim ama sabrettim:)

Aslında ilk günler çok boşmuş fuar insanlar domuz gribi korkusuyla gelmiyormuş ama artık son güne yaklaşınca mı bilmiyorum herkes oradaydı.

Kısıtlı zamanım olunca her zaman beni çeken standlara, İş bankası, Can, Nesin, Remzi, Everest yayınları ve Uykusuz & Leman'a kısaca uğradım. Gönül daha çok kitap almak istedi ama bütçe elvermedi:)




Kendime aldığım kitaplar:

Tahsin Yücel- Vatandaş - Tahsin Yücel sevgimi yazmıştım:P

Zadie Smith- İnci Gibi Dişler - uzun süredir istek listemdeydi..

Metin Celal -Seni Sevdiğimi Biliyorsun - ilk kez gördüm merak ettim..

John Grisham- Vasiyetname - Daha önce Tazminat Kralını okumuş ve beğenmiştim..

Aziz Nesin - Biz Ödlek Aydınlar - Birşey yazmaya gerek var mı, çocuklugumdan beri okurum kendisini:)


Bunlar da yakında sahiplerine ulaşacak hediyeler.. İş Bankası yayınlarından.. Öncelikle verdikleri bez torbayı çok beğendim ve onu da koydum.. Her zaman duyarlı olduğunu gösteren bir banka.

Güzel Uykular Alara  - Kuzenimin bebeği oldu ona her gece anlatacak hikayelere ihtiyaç duyacak diye aldım.. Her gece için farklı bir masal..

Bisküvi Adam - 1. sınıfa giden kuzenim için:)

Prenses Ayna Güzeli ise 3. sınıfa giden kuzenim için:)



Bir de şu yandaki kitabı aldım ilk Aziz Nesin kitapları benden olsun diye:)Umarım severler hediyelerimi.. Ben küçükken kitap almayı çok severdim:) Fuarda paket yaptıramadım şimdi paketlemeye gidiyorum ben:P  İyi Geceler..

P.s.Geçen yılki fuar yazım. (Kitap fiyatları konusu hala geçerli internetle neredeyse aynı fiyatlara satın alıyorsunuz, internet alışverişi sevmeyenler için uygun, benim için de o atmosferi tatmak güzel oldu )

3 comments:

  1. Anonymous12:20 PM

    dedigin gibi, sadece kitaplarin icinde dolasabilmek icin bile fuardan alinir kitap! sanirim ben bu yilkini de kacirdim :( kuzenlerine hediye olarak kitap secmen ne hos! hatirlar misin, eskiden dogumgünü, özel günler falan denince akla gelen tek hediye kitapti :) iyi okumalar dilerim...

    ReplyDelete
  2. Biz gidemedik, hem de burunumuzun dibinde :( ama malum pek kalabalık yerler beni açmıyor şu aralar ://

    Senin kullanımana güvenip idefix'i kullandım. Sipariş verdim bakalım bugün yarın gelir eli kulağında.. Hepsiburada'ya göre çok daha uygun satıyor idefix :) merci yani şu çiğdem kişisine bir şey öğrettiğin için :))

    ReplyDelete
  3. Rahsancim seneye gelirsin insallah, bu arada gercekten eskiden tek kitap hediyeydi, hatirlattin, guldum:) Ya o zaman daha cok okuyorduk, ya da secenek kisitliydi, ne dersin?

    Cigdemcim, senin gitmemen iyi olmus ben bile korktum domuz gribi olacam diye:) Sonraki yillarda gidersin artik, bu arada ben de idefixten Turkan'i (Ayse Kulinden imzali:P) siparis etmistim, beklemedeyim:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...