02 November, 2009

Fastwok



Gideli birkaç hafta oluyor ancak şimdi fırsat buluyorum yazmaya affedin.. Aklıma bir sürü şey geliyor, sonra uçup gidiyor, e bir yandan ders çalışmaya devam, bir yandan düğün yaklaşıyor (nişandan şurada bahsetmiştim) onun hazırlıkları var.. Neyse gelelim yediklerime:)

Tabi hepsini ben yemedim canım.. Kardeşimle gitmiştik Asmalımescit'e ve ne yiyeceğimizi düşünürken birden oturduk buraya (ben severim değişik yemekleri ama kocamcım sağolsun bu konuda pek açık değildir, gerçi benim çevremde pek yok değişik tatlara açık erkek! ) uzatmayayım ben. Fastwok küçücük şirin bir Çin lokantası. Hava güzeldi biz dışarda oturduk ama içerisi küçük bu soğukta içerdeki atmosfer nasıldır bilemem:)

Ben klasik olarak tatlı ekşi soslu tavuk istedim. (ölüyorum bu tada:P) Kardeşim de Mançurya usülü tavuk yedi. Ortaya da Çin mantısı istedik.. Ben mantıyı pek beğenmedim ama yemeklerin ikisi de çok lezzetliydi.. Çalışanları çok güler yüzlüydü, fiyatlar da makuldu.. (yemekler 12 TL civarında) Aslında frozenları da çok güzelmiş ama biz zaten üşüyerek oturdugumuz sokakta daha fazla donmamak için deneyemedik.. Bi sonraki sefer gitmek için bahane olsun o da:)

5 comments:

  1. daha evvel çin lokantasında yemedim ama buraya gitmek istedim şu tatlı ekşi soslu tavuk için..

    ReplyDelete
  2. çin lokantasına gitmeye hep özenmişimdir ama hiç cesaret edemedim :)

    ReplyDelete
  3. ben de bayılıyorum istanbuldaki mini mini çin lokantalarına, onların yemeklerinee :) olsa da yesem ;)

    ReplyDelete
  4. sevgili nym,

    bilmiyorum gelin hanim ilgilenir mi...ama belki degisik fotograflar cektirmek ister...veya isterse ben ilgilenebilirim ;)

    ?!?!

    ReplyDelete
  5. Zeynepcim, Taksimde Cin Bufe var bir de, ben oraya da her gidisimde tatli eksi soslu tavuk yiyorum.. Herhangi birinden denemelisin:)

    Zeynep'in sesi, sen de mi tutucusun bu konuda? Ben her gittigimde degisik bi cafeye oturmaya ve degisik bi yemek yemeye calisirim (ac kaldigim da olur tabi:P)

    Defne, gelirsen buralara gidelim birlikte:))

    Aycicim, hemen soracagim gelin hanima:) Ama bizim dugun Adanada:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...