10 June, 2009

Elbiseler




Insan buyudukce giyim tarzi oturuyor, o yuzden eskisi kadar maymun istahli olmuyor. Eskiden mesela, bir seyi begendim mi alirdim. Ama artik neyin bana yakisip yakismadigini daha iyi ayirt edebiliyorum. O yuzden giymeyecegim bi seye bosuna para vermiyorum. (genel olarak!!, bazen istisnalar olabiliyor:P)


Boyum cok kisa olmamasina ragmen bu yukardaki uzun elbiseler beni bodur gosteriyor, giyemiyorum. Bu yaz da heryerde var aksi gibi. Bu iki elbise Mango'dan. Ikisini de cok begendim, o yuzden bakmakla yetiniyorum:)


**Sonunda blogumda degisiklik yapabildim. Ama bitmedi, bir kac denemeden sonra tamamlanacak. Is yerinde pek ugrasamiyorum. Annem burada oldugundan, aksamlari da bilgisayar basina oturamiyorum. Ama baslangici yaptik, hemen bitmeyecek

**Bu arada Ata (hepsidetay) 'ya not: sayfana bi turlu yorum yazamiyorum, yorumun uzerine tikladigimda o yorum baloncugu bi turlu yazi yazilabilecek sekle gelmiyor. Sorun nedir sence? Baskalari yorum yapabildigine gore benden kaynaklaniyor heralde:(

6 comments:

  1. Öncelikle şunu belirteyim tasarımın çok güzel olmuş sayfana yeni bir hava katmış.

    İkinci olarak elbiseler çok güzel bence giymekten çekinme olmadı topuklu filan giyersin kısa göstermez:)

    Üçüncü olarak browser ne kullanıyorsun? Başkalarında bir problem olmadı şimdiye kadar yorum girmede? E-mailim ataozcelik@gmail.com oradan yardımcı olabilirim, yorum yazmanı çok isterim o yüzden bu sorunu çözmeliyiz :)

    ReplyDelete
  2. tek kelime ile yeni blog yüzüne bayıldım :))

    renkler,kebelek,günce sayfaları.. süperrr bayıldımmmmm

    ReplyDelete
  3. İkinci elbiseye bayıldım.. Sen kesin almayacaksın, değil mi? :))

    Yeni blog yüzünü de güle güle kullan.. Çok güzel olmuş.. Aslında ben de bir değişiklik istiyor gibiyim bu aralar.. Bir ara el atsam iyi olacak bu işe..

    Sevgiler..

    ReplyDelete
  4. Blog çok güzel olmuş Nilüfercim, içim açıldı. Devamını bekliyorum...
    Sevgiler...

    ReplyDelete
  5. Ata tesekkurler:)Biraz daha denemeler yapip sonunda karar verecegim.Bu arada ben ofis bilgisayarindan denedim hep, aslinda bir de evden bakayim sonra cozemezsem sana mail atarim:) Gecende Vedat Milor'la ilgili yorum yazacaktim, ben de cok severim de kendisini, ekstra birseyler paylasacaktim.

    Cigdemcim, hosgeldin, bir kaybolup bir ortaya cikiyorsun:) Simdi hemen ekliyorum linklerime. Sayfami begenmene cok sevindim:)

    ReplyDelete
  6. Imge, yorumunu gorunce oyle sevindim ki, gunlerdir sayfana girip duruyorum. Demekki farketmesek de bazi bloglarin ne kadar onemli yeri varmis hayatimizda. Seninki de oyleydi benim icin, belki molan kisa surer diye bir umidim vardi hep. Ben hergun yazamiyorum ama takip ediyordumm:)Bu arada 2. elbiseyi ben de desen-model olarak cok sevdim ama diyorum ya buyudum artik:) Heralde tutacagim kendimi:P


    Zerrin, hosgeldin. Cok tesekkurler, 3 yilin sonunda bir degisiklik yapayim dedim:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...