23 January, 2008

Stacey Kent


Biraz gec oldu ama tesadufen kesfettim kendisini..Insanin icini oksayan bir sesi ve sarkilari var.


Ben cok sevdim:))




***What a wonderful world yorumu da guzel:))

5 comments:

  1. bu guzel sarkı eslıgınde ılk yorumumu bırakıyorum:) butun yazılarını okudum:P ya ama cok resım koymamıssın hep koyucam demıssın ama yok:) basına aldın belayı:)

    ReplyDelete
  2. Yass, hosgeldin:))cok haklısın..Senin de demenle aklıma geldi, Deniz de sormustu kına fotografı ekledim simdi:)) Bundan sonra daha fazla foto ekleyecegime emin olabilirsin cunku onceden kardesimin makinesini kullanıyordum, artık kendi makinem var:))

    ReplyDelete
  3. Nerde kına fotografı ayol! İlgili yazıya mı eklenmiş, gidip bulayım bari... Benim gibi Norah Jones hayranı için bir alternatif. "Norah bayılttın ha..." dediğimde o modda azıcık daha canlanmak istenirse şahane olur. Ayrıca blüzü de pek dekolte olmasına karşın beni hayran etti. Az kapalısı, tam bana göre :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous3:33 AM

    Şarkı güzel gerçekten. Resimleri bende merak ettim yahu

    ReplyDelete
  5. Deniz, bende çok severim Norah Jones'u, gerçekten de iyi bir alternatif oldu:)Bu arada daha güzel fotografları olmasına ragmen ben de bluzunu begendigim için bu fotografı seçtim:P

    Çilekli pasta, aslında eski postlarıma baktım ekleyebilecegim bişe varmı diye ama bu saatten sonra eskilere çok dönmeyeyim de yenilerle ilgileneyim diye çok fazla bi degişiklik yapmadım:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...