09 January, 2008

Honky Tonk Woman




Simdi bu baslik da ne, gecen postumun sonunda Rolling Stones'un bir parcasini koymustum ve bu kadar yorum yapilinca ben de yine baska bir parcasinin ismiyle baslik yazim dedim..(yine yorumlarinizi bekliyorum demek oluyor bu:))





Efendim dogum gunum gayet eglenceli gecti.Gunduz klasik olarak isyerindeki arkadaslarla pasta yedik.Aksam icin de saolsun biricik sevgilim ve kardesim bana guzel suprizler hazirlamislar.Cuma gecesi Bebek'teki Catz'e gittik, cok begendim, cok eglendim. Yemekler ve servis gayet guzeldi, yemegimin fotografini cekemedim cunku elektrikler kesikti..Sansima kufretmeye baslamistim ki sonrasinda geldi de yuzumuzu gorebildik.. Hava cok soguk oldugundan etraf bombostu..Trafik de gayet iyiydi, yani hersey yolunda bir dogum gunuydu aslinda benim icin..



Ayni aksamin gecesinde de hep birlikte 'Siki Dostlar' adli oyunu oynadik, tamamen komediydi...Oyunda oynayan her kisi hakkinda sorular soruluyor, siz de bilmeye calisiyosunuz, kim kimi ne kadar iyi taniyor onu anlamaya calisiyorsunuz ama cikan sonuclar cok sacma..Mesela bizim oyunda, o gece tanisan 2 arkadas birbirini cok iyi taniyor cikti!! Yani tamamen kisi hakkinda cikan sorulara bagliydi, cok sacmaydi ama biz cok eglendik...



Su yanda gordugunuz, biricik kardesimin bikmadan usanmadan dusunup hazirladigi calisma benim hediye paketimin uzerindeydi, ve bu resim benim dolabimi anlatiyor.Yillardir giyip vazgecemedigim ve bir turlu degistirmedigim basic esyalarim ve birakamadigim markalarimin logolarindan olusan bir calisma asmis uzerine, cok guldum..(altina da cook guldugum bi seyler yazmis, orasi da bana kalsin:))



Bu yil icin bazi kararlar daha aldim ki bunlardan biri de gardirobumla oynamak, basic esyalardan vazgecip, daha ucuk aksesuarlar almak.(tabi alirken, bunu neyle takarim, giyerim diye dusunmemek lazim ama bakalim uygulayabilecek miyiz)..Aslinda ben bu yil Italyanca kursuna devam etmeyi dusunuyordum ama hem yeni bir duzen kurdum, su anda maddi olarak sarsmasin hem de dinleneyim bir yil diye vazgectim. Ama naaaptimm? Dun spor salonuna basladiiimmm:)) Cunku bu yil kendime bakmaya karar verdim artik... Hem su calismaya (bilgisayar onunde oturmaktan baska bise yapmamaya) basladiktan sonraki kilolarimi veriim, hem de artik gobusume gule gule diyim istedim.. Isyerinden 4 arkadas gidiyoruz, ve umarim birbirimizi gaza getirip uzun sure devam ederiz. (Zira herkes cabuk skilirsiniz diyor, ama ben kararliyim) Bu arada dun kas, yag vs olcumu yapildi ve kas kutlem gayet iyi cikti, bu da bana ayri bir cesaret, guven bir sporcu havasi katti:)) Artik kimse beni tutamaazz....




Hem o aletlerde o kadar surunup ne kadar az kalori yakabildigimi gordukce, agzima lopur lopur attigim kalorileri dusunup vicdanim sizladi.. Simdi ogle yemeginden geldim, canim her zamanki gibi uzerine sekerli bir seyler istiyor.(cikolata, supangle vs vs)



...Hayir yemiceeemmm...

7 comments:

  1. Honky Tonk Women'in intro sunu her dinledigimde,kanim cekiliyor ve yavas yavas havaya yukselip bulutlarin uzerinde ucmaya basliyorum ve ordayken "Get off of my clouds" i mirildaniyorum :)

    ReplyDelete
  2. ziyaretinize geldim. nice mutlu yıllara, sağlıkla!
    sevgiler
    gorki

    ReplyDelete
  3. guzel baslik ;)
    evine yakin spor merkezi bulabildiysen sanslisin. Benim spor salonuna gitmem, ordaki calismam disinda ayri bir yorgunluk olur cunku. Ben de genelde masa basinda oldugum icin tatli ihtiyacimi eti form'un limon liflisiyle gecistiriyorum, zaten 2.'den sonra bayiyor, paketi bitiremiyorsun.

    ReplyDelete
  4. Bedbird, senden de bu gruplar hakkinda yazdigin ayrintili postlar bekliyorum..

    Gezicini hosgeldin ve tesekkurler:))

    Esin, bence de baslik iyi oldu ve bu fotografi da cok sevdim o yuzden alakasiz olsa da ekledim posta.Spor icin 15 dk filan yurume mesafesinde bir salona yazildim yurumek de iyi oluyo:) Eti formun ise cikolata kapli olani fena degil ama limonlu olani benim seker acligimi gidermiyor:(

    ReplyDelete
  5. Nym, spora baslaman harika. Sanırım sonbaharda bize yakın bir spor kompleksi (buz pateni de olacak) hizmete girecek. O zamana dek bana spora gitmek zulüm gibi geliyor. Geçen sene düzenli gidiyorduk eşimle, şekillendikçe insan kendisini harika hissediyor. Ama bırakmak zorunda kaldık... Fosssssss diye çizgi filmlerdeki karekterler gibi şiştim :) Bu arada Esin'e hayret diyorum. Ben Eti formun limonlu bisküvisinin İKİNCİ PAKETİ bitiremiyorum, 2 büsküvicik kesiyorsa bravo Esinciğim :) Bana da yazıklar olsun :))) Nym, sporu bırakma, zaman olmasa da devam et birşekilde... Bu kilo vermek anlamında değil, insan spor çıkışı kendisini harika hissediyor... :*

    ReplyDelete
  6. nym, gercekten sanslisin evine yakin salon buldugun icin. Arkadaslar yogaya gidecekti, sen de gel dediler, yoganin dinlendirmesi gerekiyor normalde ama ben 1 saatin sonun 1,5 saatte (en iyi sartlarda)eve ulastigim icin. Huzura kavusmak yerine daha cok strese girerdim herhalde :) Denizcigim, bu biskuvilerin yaninda bir sey icmemek isin sirri :) Kahve-cay olursa ben bir de caya, kahveye batirip da yiyorum o zaman 1 paket biter. Kuru kuru yemeyi dene :)

    ReplyDelete
  7. Deniz, benim daha 3. gidisim oldu ama kendimi gerçekten iyi hissediyorum, (gülerken biraz karın kaslarım agrıyo ama olur o kadar:)) Bu arada en kısa zamanda buralara dönmeni bekliyoruz:)
    Esin, evet benim için gerçekten iyi oldu.Biz bir de 5 arkadas gidiyoruz, çıkışta da eve kadar yürüyoruz:) Bakalım nereye kadar sürecek:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...