18 December, 2007

Meri Kristmis



Yine yilin en sevdigim zamanlari geldi iste.. Yilbasi yaklasiyor (e dogum gunum de yaklasiyor:)) Hediyeler, yeme-icmeler, kutlamalar vs vs... Bu yil yilbasi benim icin de farkli basladi cunkuuu calistigim yerdeki patronlarim Amerikali oldugundan kelli, gunler onceden cam agacimizi susledik.(pasparlak guzel susleri gorunce Dino ve ben atlayip agacin sevdigimiz yerlerine konuclandirmistik ki: D.-patronum olur kendisi- agac suslemenin o kadar da basit olmadigini anlatti bize:)) Ah biz gorgusuzler!! tamam isigi dogru dolamistik ama uzerine su simli susleri de dolmamamiz gerekiyordu, oysa biz rengarenk, kardan adamli, toplu, noel babali susleri asmistik. Neyse tum susleri cikartp olmasi gerektigi sekilde (!) yeniden taktik (bence onceki hali daha guzeldi:)) Agacin altinda milyonlarca fotograf cekildik.. (ben fotoydum o yuzden ben pek olmadim fotograflarda) Daha onceden cekilis yapmisttik ve hediyeler verildi, ama o ayri bir post konusu, hediyelerimi de uzunca anlatmak istiyorum..




D. tatil icin ulkesine gideceginden christmasi erken kutladik biz.. (tam onlarin adetleriyle.) Bize yabanci gelen bir cok seye kucuk cocuklar gibi eglenerek katildik Dino ve ben.
Guzel ve degisik bir gundu..

P.s. 1.Gectigimiz gunlerde 'Yangin Duasi' adli oyunu izledim... Oyunu ayakta alkislayan on siradaki iki kadini yakalayamadim.. Cunku biz grupca merak ettik ne anlamislar diye.. ayrica oyunun tanitimina muhtesem yorumlar yazan arkadaslara da selam ediyorum.. O nasil bir oyundu oyle..

P.s.2. Ekimin basindan beri bekledigimiz internete kavusamadik artik Turk Telekom bana kalitemi bozduracak!!!

7 comments:

  1. Yaw gorende sadece Dino ve sen vardin orda sanacak...Dino ve ben,Dino ve ben...

    ReplyDelete
  2. evet, sadece ben onla bakısıp gulusup anlasıyordum da:))yoksa sen de mi ordaydın...

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:50 AM

    İyi bayramlar dilerim, makinan hayırlı oslun.Bu arada Canan Tan'ın Yüreğim seni çok sevdi gerçekten güzel kitap, Pirayeyi de alıp okuyacağım en kısa zamanda

    sevgiler

    ReplyDelete
  4. Cilekli pasta, en kısa zamanda onu da bulup okuyayım o zaman:) İyi bayramlar diliyorum sana da :P

    ReplyDelete
  5. yaa her zaman meri olmak istedim peki kristmis kim_?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...