07 October, 2007

ayrıntılar

Son zamanlarda malum, evle ilgili ufak tefek isler yapiyorum, kalan eksikleri alıyorum, duzeltiyorum, bozuyorum, degistiyorum, yapiyorum, ediyorum.. Insanin kendi evi olmasi gercekten guzel bise. (bi ev arkadasi vs olmamasi, kararları kendi vermesi) -Gerci simdilik sadece gunduz gidip geliyorum ama olsun simdiden guzel:)- Dun annemin cok yakin bir arkadasi ziyarete ve yardima geldi.Evin son halini gormemisti. Cok begendi.Herseyiyle cok sıcak buldu. Sanki yeni tasınılacak gibi degil de yasanıyormus gibi dedi..(kendisi dekorasyon konusunda gurudur.İsim verip desifre etmek istemem burdan:)

Bu arada ben birazcık kilo verdim bu kosusturmada ama hala gelinligim tam oluyor uzerime:)) Cunku hazırlık yapıyorum derken evde yemek yapamıyorum habire hazır bi seyler yemek zorunda kalıyorum o yuzden dengeliyor sanırım:P Yalnız, son zamanlarda yedigim en guzel hazır yemek çig borekti. Ne zamandır canım istiyordu, bugun tesaduf olarak Susurluk Ayrancısında ayranla birlikte deneyim dedim, gayet basarılıydı, oneririm..(Bazı alısveris merkezlerinde var.)

*ben de yapmak istiyorum bu boregii:(
Ama aklıma Yenicedeki (Adana-Tarsus yolunda) sıkma-ayranı getirdi. En kısa zamanda gitmeliyimm...



**Adanadan arkadsımla konusuyordum: Napıosun dedim. Napiim sıcaklarla ugrasıyorum dedi:)Halen oyle sıcaklarla ugrasılacak kadarsa dugunumun cimlerin uzerinde olmasi olasılıgı hala var yani. Oleyyy. (ben dua etmeye devam ediyorum.)

** Hadi ben simdi orkestra icin sarkilar dusunmeye gidiyorum.. ee siz de yardımcı olun ama, canlı muzik olacak, aklınıza gelen herseyi degerlendiririm:))

8 comments:

  1. Seni ben beni sabah sabah "böööööö ben Mersin'e gidiceeeeem" diye ağlayayım diye mi tanıdım ay! :) Sıkma dedin içim cızladı :) Ben de sana Adana-Tarsus yolunda Tarsus'a gelirlen soda bulunan taze çilek suyu satan yerden bir bardah muhteşem çilek suyu armağan ediyorum. Ben "iyy" diye bardağa elimi uzaymıştım ilkinde, şimdi bak ağlıyorum arkasından :)) Ayrıca mutlama birşeyler ye, kimse bayılan bir gelin görmek istemez. Hafif şeyler ye ama ye! Bilerek yememezlik etmediğinin farkındayım da, ben de bir abla olarak burnumu sokmadan edemiyorum işte. Geçen sene kardeşim Bengi evlenmişti, orada biz eski Türk filmlerinin müziklerini çalmıştık. Çok eğlenmiştik. Belki bu fikir hoşuna gidebilir. Canlı müzik zaten harika olacaktır. Saçını nasıl yapacaksın, çimenlerde olacaksa saçın çok doğal olmalı :) Mesela iri dalgalar gibi. (eltin var mıydı, yoksa bak ben eltilik yapıyorum) :**

    ReplyDelete
  2. Selam Denizcimm:)) Tesekkur ederim cilek suyu icin.. Ben de son zamanlarda facebooka uye oldum ve oradan Adanadaki cok eski arkdaslarim buldu beni. Her sohbet edisimde bi seyler burnumda tutuyor.(sadece yemekle sınırlı degil yani:)) Bu arada gercekten guzel olabilir eski Turk filmi muzikleri. (Rock'n Roll, Turkce bazı eski sarkılar calacak. Bu fikir de guzel gercekten) Arada cd den de muzik olacak cdye eklicem mutlaka. Bu arada sacım konusunda hic bi fikrim yok. Ama merak etmiyorum cunku kuaforum cocuklugumdan beri tanir beni ve benden iyi model secimi yapar:) Hic pisman olmadim simdiye kadar, bu sefer de olmam sanirim.(bende dogallıktan yanayım zaten:)) Son olarak, bir eltim yok ama keske senin gibi bir eltim olmus olsaydi:P Gorusmek uzere:))

    ReplyDelete
  3. Nym,senin eltin var aslinda ama daha tanismadin :)

    ReplyDelete
  4. OOOoooo, ne zaman tanisiyoruz, bizden habersiz evlendin mi yoksa???

    ReplyDelete
  5. elti diyince aklıma dantel aklıma geliyor.. romatizma denince domates salçası geldiği gibi :)

    ReplyDelete
  6. vallahi bravo ozan:P

    ReplyDelete
  7. meraktan çatlayacağım... bir ses ver bana...

    ReplyDelete
  8. Denizcim daha bugun dondum balayindan:)) Hersey cook guzeldi, ruya gibi geldiii gectii, bana bi suru yigilmis is kaldi...:( En kisa zamanda yazicam, cok tesekkur.. Gorusmek uzere:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...