24 March, 2013

Her Telden


Koza ile 15 inci ayı devirdik 16 yı bekliyoruz ama yazıyı başka bir bilgisayardan yazıyorum o nedenle fotoğraf biraz alakaya maydonoz oldu. Son dönemde yine evdeki herşeyi atıp şöyle yukardaki gibi beyaz ve renkli şeyler almak istiyorum. Bu bana her bahar oluyor galiba:)

Unutmamak adına güncel birkaç şeyi not düşeyim dedim:)

* Kozacan halen yürümüyor, ayakta 5-6 adım atıyor birden ayakta olduğunu farkedince ve tutunacak bir yer olmadığını da görünce oturup emeklemeye devam ediyor:) emekleme konusunda oldukça profesyonel ve hızlı:)

*Çenesi hiç durmuyor, bıdı bıdı bıdı (aynen böyle- bıdı bıdı diyor:)  Söyleyebildiği başka şeyler de var tabi:

Baba- öyle aşkla söylüyor ki kıskanıyorum:P
Dede
Bitti
Gitti
Tati (yürürken:P )
Mama
Ver
Al
Gel
Lilay (teyzesine)
Yaprak (bi kitabından öğrendi:P)
Pisi pisi (etrafımızda çok kedi var:P )

Ve benim anlayamadığım birkaç kelime daha:P

*Geçen hafta ilk ateşli hastalığımızı atlattık. Çok kötü idi:( Önce ben hasta oldum, sonra babannesine bulaştı, Koza için anneanemiz geldi Adanadan, bu sefer de Koza hasta oldu. Günlerce ateşli, huysuz, öksürüp- tıksırarak, burnu akarak yattı, 1 sn bile benden ayrılmak istemedi. Neyseki bitti gitii:)

* Halen yemek ve uyku konusunda sorunlarımız var. Koza süt dışında hiçbir şey yemek istemiyor. Hele ki şu hastalıktan sonra ağzını hiçbir şeye açmaz oldu:(

* Durmadan çocuk yetiştirme ile ilgili kitaplar okuyorum, yemek- uyku, tuvalet eğitimi vb , inşallah bloga da birkaç kitap hakkında yazıcam (inşallah!)

* Adım adım serisine üye olduk, onun kitapçıkları ile oyalanıyoruz.

* Benim hayatım ise aynı koşturma içinde devam ediyor, işe git, eve gel, ev işi, yemek , Koza ile ilgilen, yeterince ilgilenebiliyor muyum diye suçluluk duygularıyla başet, sabah tekrar kalk git gel ! Aynı kısır döngü işte. Baharla birlikte daha çok dışarda vakit geçirip güneşin de etkisi ile daha enerjik ve mutlu olmayı umut ediyorum:)

Herkese sevgiler..

4 comments:

  1. Koza'nin adi cok guzel ya! :)

    ReplyDelete
  2. Ah yavrum geçmiş olsun hepinize birden.
    AY çok fena di mi? O ateşlenince, öksürünce sen hiçbişi yapamıyorsun.
    Canım valla çok özledim yea.
    Facebook da olmasa yanmışız.

    ReplyDelete
  3. Canim Nes, ben de cok ozledim, gunkerim o kadar monoton ve ayni ki, bilgisayar da olmayinca extra caba harcamadigim bligum icin:-( Ama Aliscigimi takipteyim, opuyorum;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...