14 March, 2012

Bizim Kızın Kombinleri


Birkaç gündür kızım çok huysuz, daha az yiyor, beni de çok uğraştırıyordu. Bundan dolayı da günlerce asılan suratı gören kocam dün hadi sen çık gez biraz ben ilgilenirim kızla dedi.. Kulaklarıma inanamadım, zira 3 aydır tek başıma yaptığım en fazla gezi site içinde yürümekti. O da yarım saat filan sürüyor:)) Emin misin diye sordum kendisi çok ısrar edince tamam günah benden gitti dedim:) Nasıl olsa buzlukta süt de var acıkırsa verirsin dedim..



Ben de Akbatı'ya gittim, yağmurlu havada ne yapayım dışarda, bari biraz avm gezeyim dedim. Gezdim gezmesine de şu anda ben 40 beden olduğum için 38 halime düşene kadar kendime birşey almak istemiyorum.. O yüzden yine kıza çalıştım:)) Yukarıdaki elbise ve çıtçıtlı body GAP'ten..

Tabii aldıklarımın çoğu seneye giyebileceği şeyler. Ama çok indirim vardı nasılsa seneye de alınacak en azından sezon başında almamış olurum dedim:)






Bu kot ve pembe elbiseler de yine GAP ten, onlar da şu anda biraz büyük..

  Krem tayt GAP, ayakkabılar da canım arkadaşım Aslı'dan hediyeydi, çok severek giydiriyorum, herşeyin altına oluyor (sanırım Marks & Spencer idi)


İşte en rahat ve en sevdiğim kıyafet: tulumlar:) Bu tulum da GAP. Ama arka popo kısmındaki fırfırlara bayıldım ben. Şu anda giyeceği bir tulum:) Aslında renkleri çok güzel -krem üzerine lila mor ve yeşil-  ama malesef hava o kadar kapalı ki, daha canlı bir foto çekemedim:(



Yukarıdaki elbiseyi kız kardeşim doğum zamanı geldiğinde getirmişti.. 6 aylık beden olarak, bu yaz rahat giyer bizim kız..Ben ise H&M den üzerindeki beyaz hırkayı aldım.. H&M de çok güzel elbiseler vardı. Ama bizim kıza birçok hediye elbise geldiği için almadım. (böyle de tutarım kendimi:P)  Bir ara hediye kıyafetlerinin de fotoğrafını çekeyim:P



Bu kot ve bluzu de H&M'den aldım. Kot tayt biraz büyük ama şimdiden paçalarını bükerek pantolon olarak giydirebilirim. Altındaki ayakkabıyı ise babaannesi almıştı kızıma.. Sırf ayakkabısına uygun birşey yok diye bu kombini yaptım:)

Bu arada H&M de bir pantolon alana 2. si %50 indirimli idi, yukarıdaki krem rengi pantolonu da yarı fiyatına aldım (8 TL oldu sanırım) Ayrıca çoraplarda da 2. si bedava idi, seneye kışı düşünerek külotlu çorap vs almayı da ihmal etmedim..


Unnado, Limango görmekten artık sıkılan bünye canlı canlı kıyafetleri görünce işte böyle saldırdı blog.. Alışverişin sonunda ne mi oldu, daha 2 saat geçmişti ki sevgili eşim aradı, kızımızı susturamadığını, süt de istemediğini söyledi, arkadan kızın ağlama seslerini duyan ben kül kedisine dönüşmeden son hız bastım gaza ve eve döndüm:) Olsun bu bile yetti... (şimdilik!)

Bu arada 2006 dan beri blogum var, bu da yazdığım ilk kombin yazısı:)) O da kızıma ait.. Giymedim giydirdim postu olsun o zaman:)

25 comments:

  1. ooo kozacığın kıyafetler süpermiş:))mutlu mutlu giysin hepsini:) ama asıl önemli olan kıyafet, alışveriş falan bahane, arada da olsa yalnız geçirilebilen 2 saat şahane! başlarda manyakça yarım saat bile ayrı kalmayaya çalışıyordum, halbuki arada kafayı boşaltıp, özlemek lazım:))

    ReplyDelete
  2. Tesekkur ederiz Tubacim;-) Alisveristen de onemlisi tek basima gezmekti;-) Bak iste halimden bi tek sizler anlarsiniz;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Araya kaçak girmiş gibi hissediyorum kendimi :P 2 gündür giriyorum ama yorum yapamıyorum. Reply'e tıklayarak yazabiliyorum nedense :(

      yerim ben o tontişleri hele poposu fırfırlı tuluma bittim ben. Koza'nın poposunu ısırdım teee buradan olur mu annesi :))

      mis mis kokladım, öptüm :)) izninle annesi :))

      Delete
    2. Cigdemcim olsun yaa sen yaz da reply olarak yaz:-)Tesekkur ederiz, tulumu giydirir senin adina da isirir, operim;-)

      Delete
  3. hepsi çok güzel.. bahar gelmiş sizin vere.. güzel günlerde giysin kuzucuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sevgicim cok tesekkur ederiz:-)

      Delete
  4. ay sahaneymis, o totosu pirpirli tulumun benim icin olani olsa allakim cok sevimliler ya <3

    ReplyDelete
  5. Supermis Niliku, o pirpirli tulum benim olsaaaa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuzu, buyuk olanindan sana da diktiririz:-)

      Delete
  6. Hepsi birbirinden guzel insallah saglikla giysin hepsini en onemlisi :))
    Umarim huysuzluguda duzelir ömerin de bir gunu digerini tutmuyor annem der ki senin bir gunun digeri ayni mi bebek bu tabi ki huysuzda olucak aglicakta diyor :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ceydacim haklisin aslinda, insan evde tum gun bebekle ilgilenince nefes Alisi degisse takiyor iste manyaklik benimkisi;-) Neyseki iki gundur daha normale donduk;-) tesekkurler..

      Delete
  7. ben daha hiç ayrı kalamadım ya.
    eşim de sağolsun hiç o taraklarda bezi yok :)

    Kıyafetler süper cidden.
    Tuluma bayıldım ama
    En çok kotlu kombini sevdim :)
    Pek elbise insanı değilim. 1-2 tane hediye geldi ama saçsız çok tipsiz oluyor bizimki be. oğlan çocuğuna elbise giydirilmiş gibi :)
    kottan gidiyorum o yüzden ben de.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benimki de 3ayda 1 yapti iste boyle bi jest:-) Bu arada simdilik ben de elbise giydiremiyorum pek, benimki de keltos;-) o yuzden genelde aldiklarim seneye kis icin;-) en cok tulumdan gidiyoruz su an,tek parca, rahat;-) Bakalim ikk kez kof giyecegiz, yikayayim da en kisa zamanda giydiricem;-)

      Delete
  8. çok güzeller hepsi,özellikle kırmızı beyazlı kombine bayıldım:)kendime kombin yapmak hiç adetim değil hele de fazla kilolarımdan kurtulamadığım şu zavallı halimle iyice pasaklı oldum ama melise sürekli kombin yapasım var benim de..kız çocuğunun olmasının en keyifli yanı bu galiba:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bence de kizlar icin daha fazla secenek var;-) Acilen benim de kilo vermem lazim. Kendimi cok kotu hissediyorum:-(

      Delete
  9. Güzel günlerde giysin inşallaa.. Şu beybileri anneleri dışında kimsenin susturamamasını duydukça ve de en yakınımda 8 aylık yeğenimde gördükçe korkuyorum. Çözümü ne ola ki bu durumun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bengu, cok tesekkurler. Bu arada kokumdan mi nedir, benim kucagima gelince susuyor, gercekten guzel ve ayricalikli bi durum bu;-) Ama esim yerine annem olsaydi o daha kolay sustururdu bu da bir gercek, erkekler biraz daha panikler;-)

      Delete
  10. Hepsi de pek güzelmiş, sevgili anne hemen kısa sürede yenileri de ekleyivermiş şahane:) Güzel güzel giyer inşallah minik Koza. Darısı benim kızın başına diyeyim ve hemen şu tepesi mavi boncuklu beyaz askıyı sorayım 2. fotoğraftaki kıyafeti taşıyan. Ben de askılara taktım da bu ara. Nereden bulunur o sevimli şeyler?

    ReplyDelete
  11. Anne adayi, cok tesekkurler, senin de cok az kalmistir artik;-) O aski aldigimiz bir elbisesinden cikti ama ben Mudo`da, pazarda filan da gormustum, hatta daha guzelleri de vardi pazarda;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet benim de az kaldı 6 -7 haftacık ama bence 5-6 hafta sonra gelsin dayanamayacağım artık:) Hamilelik hala rahat ama onun o mini kıyafetlerini yıkayıp ütüledikçe, kıpırdak hareketlerinin her birinde ayrı ayrı heyecanlandıkça ve karnımdan bazen bir diz ya da dirsek çıkıntısı keşfettikçe bir an önce kucağımda olmasını istiyorum. İsterse gecelerce uykusuz kalayım ama kızıma kavuşayım. Bir yandan da büyümeden ve ben hazırlıkları bitirmeden gelme diyorum. Çelişki çelişki:))))

      Kendinden askısı olan kıyafetler ne iyiymiş, ben daha H&M dışında askı verenine denk gelmedim:) Mudoya uğrayabilirsem bakayım. Ankaranın pazarlarından ise hiç haberim yok maalesef, zaten çıkma şansım da yok belki izne ayrıldıktan sonra.

      Pek özendim hallerinize, ikinize de bol neşeli, sağlıklı, kolay idareli günler diliyorum;) Yeni postlarla bizi heyecanlandırmaya devam ediniz:)

      Delete
  12. 1. elbise cok ciciyms :)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Hepsi çok cici...Benim de bir kızım olsaydı keşke de ona da böyle cicili bicili şeyler alsaydım.. Hiç güzel erkek kıyafetleri yok, hep kızları düşünmüşler :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deryacim cok haklisin ama H&M de cok sirin erkek kiyafetleri de gordum ben, ama tabii secenek daha az:-(

      Delete
    2. Erkeklere alabileceğimiz en şık şey gömlek pantalon oluyor.. Seçenekler ne yazık ki çok kısıtlı :((hep kız kıyafetlerinde gözüm kalıyor ama n'apalım :)))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...